Det skal der ske med de øvrige huse efter ’Nybyggerne’

Kun ét par vinder deres hus – resten af ’Nybyggerne’ må til lommerne, hvis de vil købe deres hus, da det bliver sat til salg efter finalen.

Onsdag aften kan et heldigt par vinde en af de største præmier på dansk tv.

Her vises finalen af ’Nybyggerne’, hvor det er op til seerne at stemme på et af de fire par, de mener skal vinde huset, de den seneste tid har slidt og slæbt for at sætte deres personlige præg på.

De resterende tre huse bliver sat til salg, næsten helt som de står, lige så snart finalen er afsluttet. Hvis et af de uheldige par gerne vil købe deres hus, kan de byde på det på lige vilkår som alle andre.

Får lov at købe inventar

Husene bliver værdisat til 2.795.000 millioner kroner inklusive de forbedringer, som parrene har lavet i deres huse.

Men skulle de tre par, der ikke er så heldige at vinde deres hus, have forelsket sig i nogle af de ting, de har indrettet huset med, har de fået muligheden for at købe tingene.

Det gælder dog kun de ting, der ikke er naglet fast i huset, som det hedder sig. Det vil sige, at ting såsom møbler, spejle og så videre kan købes af parrene.

De ting, der ikke bliver solgt, bliver givet væk til forskellige velgørende formål.

Ingen planer om at "skrælle" husene

Selvom man kunne forestille sig, at det har indflydelse, hvilken stil ’Nybyggerne’ har indrettet husene med, forventer Hanssen ejendomme, der har leveret husene til programmet, at de bliver solgt.

Der er derfor ikke på nuværende tidspunkt nogen planer om, at husenes indretning skal laves om, da de købes som beset.

Det afhænger meget af beliggenheden, hvor hurtigt husene kan sælges, forklarer producent på ’Nybyggerne' Thomas Møller Johansen.

Men han har tidligere oplevet, hvordan nogle huse fra tidligere sæsoner er blevet solgt, som de stod, da ’Nybyggerne’ forlod dem.

Når kameraerne er slukket, og tv-produktionen er pakket ned, får Hanssen ejendomme de tre resterende huse tilbage. De ejer dem, indtil der er fundet købere, og det er derfor op til dem at afgøre, hvad der skal ske med dem, understreger han.

Ny sæson af ’Nybyggerne’

Til de seere, der elsker at følge med i de vilde indretningseventyr, som helt almindelige danskere kaster sig over i ’Nybyggerne’, er der gode nyheder.

Programredaktør fra TV 2 Stine Lundbak Ravn kan nemlig afsløre, at der kommer en ny sæson i 2022.

- Den kommende generation af 'Nybyggerne' får mulighed for at slå kreativiteten løs i Horsens til næste år.

- Vi er så privilegerede med 'Nybyggerne' at kunne udforske de forskellige egne af Danmark i forbindelse med produktionen, og vi glæder os til at lade naturskønne Horsens danne rammen for den ottende sæson af formatet, siger hun.

Skulle man være interesseret i at melde sig til konkurrencen, kan man læse mere om det ved at følge linket her.

Se finalen i 'Nybyggerne' onsdag klokken 20:50 på TV 2 og TV 2 PLAY