Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Ungt par havde 9,5 millioner at købe bolig for, men satte eksperterne på svær opgave – gæt, hvilken de valgte

Det unge par ledte efter noget i deres unikke stil. Men den slags boliger er der ikke mange af på markedet, så de søgte hjælp hos ’3 x Beliggenhed’.

Cecilie Lund Madsen og Christian Stjernquist vidste præcis, hvad de gik efter.

Parret var nemlig vilde med en romantisk og herskabelig stil og ville gerne have et hjem med mange kvadratmeter i landlige omgivelser. Men da deres romantiske stil ikke falder i alles smag, har de altid holdt sig tilbage med at føre den fuldt ud i livet i deres hjem.

Nu havde de besluttet, at de var færdige med at tage de “sikre valg”.

Derfor søgte de hjælp fra ejendomsmægler Christian Borregaard i TV 2-programmet ’3 x Beliggenhed’ til at finde drømmehuset. Ønskebeliggenheden var i Nordsjælland og allerhelst tæt på byerne Søsum, Væksø eller Farum.

Cecilie og Christians vigtigste ønsker til boligen:

 • Udsigt
 • Minimal trafikstøj
 • Plads - både inde og ude
 • Skal kunne præges
 • Budget 9.500.0000 kr.

Parret kaldte selv deres indretningsstil for "engelsk cottage stil" og var åbne over for gør det selv-projekter, hvis boligen ikke levede op til deres ønsker.

- For os handler det om, at vi har den rigtige grund og den rigtige beliggenhed, og så tror jeg egentlig, vi kan bruge vores kreativitet på mange forskellige måder til at forme det, vi gerne vil, forklarer Cecilie Lund Madsen.

Det kunne virke realistisk med et budget på 9,5 millioner kroner. Men den type ejendom, som parret søgte, var der ikke mange af på markedet, advarede Christian Borregaard. Samtidig søgte parret i et område, hvor disse boliger er eftertragtede – og det gjorde kun opgaven endnu sværere.

Det lykkedes dog Christian Borregaard at finde tre gode bud til parret.

Nederst i artiklen kan du gætte på, hvilken af de tre boliger, parret valgte.

På kortet ses beliggenheden af de tre fremviste lejligheder.

Bolig 1: Landlig stil i Slangerup

Det første hus lå fire kilometer nord for Slangerup i Nordsjælland og var lige i udkanten af parrets foretrukne område. Men da parret trådte ind i forhaven til huset, var der begejstring at spore.

- Huset har format, det har det helt sikkert. Det har den cottagestil, konstaterede Christian Stjernquist.

Parret kendte faktisk til huset i forvejen. De havde allerede udset sig huset på nettet hjemmefra, men havde endnu ikke været inde at se det.

Der var nemlig et problem. For med en pris på 11 millioner kroner oversteg prisen på huset deres budget på 9.500.000 kroner. Christian Borregaard forberedte da også parret på, at det ville kræve en "gevaldig armlægning", hvis de skulle beslutte sig for at byde på den gamle patriciervilla.

Huset levede ellers op til alle parrets ønsker. Der var mange kvadratmeter, højt til loftet, og huset havde langt hen ad vejen den romantiske stil, som de søgte.

Cecilie Lund Madsen konstaterede dog, at køkkenet godt måtte havde været en anelse større. Men alt i alt havde parret ikke meget dårligt at sige om villaen.

 • Størrelse: 250 kvadratmeter

 • Rum: Masterbedroom, to badeværelser, tre værelser, tre stuer én suite, køkken, bryggers, gæstetoilet samt en staldbygning og en kontorbygning

 • Pris: 11.000.000 kroner

Bolig 2: Gennemført 70’er villa

Den anden bolig, som parret så, lå i Gørløse med 1.198 indbyggere beliggende mellem Hillerød og Frederikssund.

Parret fik lidt af et chok, da de så huset. Det var nemlig en mere minimalistisk stil fra 70'erne, end den romantiske og herskabelige stil, som de oprindeligt havde bedt eksperterne lede efter.

Huset havde mange kvadratmeter og rummede, hvad de skulle bruge, og faktisk syntes parret, at huset var rigtig flot og gennemført, selvom stilen var langt fra, hvad de gik efter.

- Det er jo lidt ærgerligt, at det ikke er sådan noget, vi leder efter, for jeg synes faktisk, det er et fedt hus, lød fra Cecilie Lund Madsen.

Prisen på huset var en del under parrets budget. Og da der var meget plads og nogle gode store rum, havde ejendomsmægler Christian Bjerregaard forestillet sig, at parret kunne renovere huset, så det matchede deres stil.

Både Cecilie Lund Madsen og Christian Stjernquist var dog enige om, at det ville være synd at renovere huset fra top til tå.

 • Størrelse: 212 kvadratmeter

 • Rum: To stuer, tre værelser, to badeværelser, et bryggers, rum til opbevaring og et køkkenalrum

 • Pris: 6.795.000 kroner

Bolig 3: Parrets favoritområde

Den tredje bolig lå i Søsum, som var på listen over parrets foretrukne områder. Og huset havde da også meget af det, som parret ledte efter. Huset havde tidligere været skole og var i dag klassificeret som bevaringsværdigt.

Parret var især meget imponeret over den store og lyse stue, som de først trådte ind i. Også spisestuen imponerede parret.

- Det er mega fedt, udbrød Christian Stjernquist.

Køkkenet var parret dog lidt mindre imponeret over.

- Ja, det er ikke stort, udbrød de.

Det var dagens mindste køkken og var ikke i nærheden af den størrelse, som de søgte. De vurderede dog, at der var god mulighed for at sætte deres eget præg på rummet.

Ejendomsmægler Christian Borregaard havde også tænkt i en løsning, hvor de kunne tage noget af gangen ved siden af i brug til køkkenet. Og det kunne parret godt se potentiale i.

Men heller ikke badeværelset på husets førstesal, var helt optimalt, ifølge parret. De syntes nemlig, at det var en anelse for småt og trangt, fordi badekarret udgjorde spildplads i rummet.

Parret var heller ikke sikre på, at de kunne abstrahere fra, at grunden var placeret tæt op ad en trafikeret vej.

Men som ejendomsmægler Sara Lygum fremhævede, er der altid kompromiser, som man må gøre sig, især når man søger noget så særligt, som parret gør.

 • Størrelse: 257 kvadratmeter

 • Rum: Hall, stue, spisestue, køkken, badeværelse. På huset førstesal tre værelser, badeværelse og et orangeri

 • Pris: 8.750.000 kroner

Afstemning

Hvilken bolig ville du vælge?

Afstemning

Hvilken bolig tror du Cecilie og Christian valgte?

Det største afslag i programmets historie

Cecilie og Christian havde svært ved at glemme den klassiske og herskabelige villa i Slangerup. Det på trods af, at prisen på huset var en del over det budget, de oprindeligt havde sat.

Efter at parret havde talt med banken, var de blevet godkendt til, at de kunne betale ti millioner kroner.

Parret håbede dog, at de kunne få prisen forhandlet en halv million ekstra ned. Det ville betyde, at der var penge til overs, som de kunne bruge til maling og tapet, når de skulle sætte deres eget præg på huset.

Derfor lagde Cecilie og Christian ud med et bud på 9.500.000 kroner.

Det var sælgeren dog ikke helt med på, og efter noget forhandling frem og tilbage endte de med at give deres sidste bud på 9.900.000 kroner. Dertil havde de et krav om, at havetraktorer og gardiner skulle følge med.

Og det sagde sælger ja til.

Hvad der i begyndelsen havde set ud som en umulig opgave, var lykkedes. Parret endte samtidig med at få det største afslag, der har været på en bolig i programmets historie.

- Det var mega fedt, at Christian fik det 1,1 million ned, lød det fra Cecilie Lund Madsen.

Flytter snart ind

Efter at optagelserne til programmet sluttede, er Cecilie Lund Madsen og Christian Stjernquist stadig glade for, at de gik med villaen i Slangerup.

Parret er ikke flyttet ind i villaen endnu, men har fået mulighed for at overtage huset lidt tidligere og flytter derfor snart ind.

- Vi er meget spændte og glæder os virkelig meget. Lige nu er der en meget stor glæde. Det er vokset på os, fortæller Christian Stjernquist.

Parret har hyret indretningsarkitekter, der skal hjælpe dem med indretningen. Indtil videre har de besluttet, at alle vægge i huset skal males i en farve – og væggene må altså ikke være hvide.

Hvad der mere skal ske med huset, vil de først tage stilling til, når de er flyttet ind og ved, hvilke behov de har. Men de vil i hvert fald ikke holde sig tilbage. For huset skal nu indrettes, så det bliver præcis i den stil, som de altid har drømt om.

Du kan se sæsonpremieren på 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' onsdag klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.