Joan Ørting fyret fra Ekstra Bladet

16x9

Ekstra Bladet fyrede i går deres kendte brevkasseredaktør Joan Ørting

Den kende sexolog Joan Ørting blev fyret som brevkasseredaktør fra Ekstra Bladet i går. Samarbejdet stopper efter 10 år og dét gør den travle kendis ked af det.

"Ja, det er ærgerligt. Men de sagde, at de skulle spare, og at jeg var for medieeksponeret. Nu bliver brevkassen overtaget af to nye, som jeg håber klare læsernes henvendelser godt", fortæller Joan til tv2.dk, mens hun går rundt i sin frodige have ved sommerhuset på Langeland. Her får buske og planter lov til at gro vildt, mens hønsene lever en næsten royal tilværelse på de store arealer.

Men hvad byder tiden så på for den 'arbejdsløse' ekspert? Vi spørger hende om sommeren så skal gå med afslapning på skovfogedens tidligere ejendom?

"Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på min nye bog, som foreløbig har arbejdstitlen 'Glæde i hjemmet, energi i sengen'. Den skal med på bogmessen til november, så jeg har virkelig spændt bæltet stramt. Derudover har jeg min skole, hvor jeg uddanner sexologer - ja, og så har Carsten og jeg talt om, at vi kunne åbne vores egen brevkasse på mit eget website", fortæller Joan med masser af glæde i stemmen.

Få den så op!
Joan forventer tillige et hav af nye klienter i sin sexologiske klinik lige efter ferien. Sommerferien er nemlig en tikkende bombe under mange forhold. Og de der ikke består lakmus-prøven, opsøger ofte Ørting i håb om hjælp.

"Folk bliver tit skilt lige efter ferien i januar og august. Vi har så store forventninger til hinanden. Når ferien er færdig og håbene ikke er blevet indfriet, giver mange par op. Der bliver købt rekord meget viagra på nettet, for mændene må ikke skuffe kvinderne. Den skal bare stå, når de kalder. Sikke et pres!", griner Joan befriende.