Forbrug

Jubel over nye åbningstider: - Nu skifter jeg fra Kiwi til Netto

Johny Pedersen er glad for, at han nu kan købe smøger sent om aftenen. Jens Thaysen / Scanpix Denmark

Netto udvider åbningstiderne, og det vækker begejstring.

Netto valgte i går at udvide åbningstiderne hos 70 af kædens 459 butikker med en time i hver ende. I de 70 butikker hedder åbningstiden nu 7-23.

Dansk Supermarked oplyser til TV 2, at de har valgt at udvide åbningstiden, fordi kundegrundlaget er der. Kunderne handler også på de skæve tidspunkter, og det vil de gerne imødekomme.

På TV 2 NYHEDERNEs Facebook-side skriver flere da også, at de gerne vil handle på skæve tidspunkter.

Vil gerne handle klokken 7 om morgenen

- Hvis de havde åbent kl 7, ville jeg kunne finde på at handle min frokost på vej til arbejde - og ja, smutter engang imellem ned til min Netto efter klokken 21, skriver Kim Mienè

Også Mathias Mose Olesen er glad for at handle tidligt om morgenen. Han skriver:

- Har ofte benyttet mig af, at nogle Kiwi-butikker åbner klokken 7 på hverdage. Så hvis der ligger en Netto på vejen i stedet for, vil jeg sikkert bruge den.

- Pas nu på vore unge

Hos B-menneskerne vækker tiltaget også begejstring.

- Benytter mig i forvejen tit af at smutte i Netto liiiiige inden lukketid, da jeg altid løber tør for smøger lige inden lukketid!, skriver Johnny Pedersen.

Der er dog også enkelte, der er utilfredse. Både fordi, de mener, at folk må lære at planlægge deres indkøb, men også fordi, de mener, Netto udsætter butikspersonalet for fare, da røverierne ofte sker i ydertimerne. En af dem, der mener det, er Sus Nielsen.

- Men butikkerne er tyndt bemandet i ydertimerne. Dansk Supermarked: Pas nu på vore unge, som ihærdigt passer på jeres butikker, skriver hun.

Du kan deltage i debatten på Facebook.

Kunne du finde på at handle så tidligt om morgenen eller sent om aftenen?

Posted by TV 2 NYHEDERNE on Friday, February 12, 2016