Forbrug

Her er de kosmetiske behandlinger danskerne elsker

Det mest populære kosmetiske indgreb er fjernelse af tunge øjenlåg, ifølge en Megafon-måling.

Tilsyneladende er mange danskere utilfredse med deres øjenlåg. I hvert fald har 44 procent svaret, at de har overvejet at få fjernet deres tunge øjenlåg, mens 54 procent af dem, der har fået en kosmetisk operation, netop har fået foretaget et sådant indgreb.

På listen over de operationer som folk ellers overvejer, finder man fedtsugning, som 25 procent overvejer. En brystforstørrende operation bliver overvejet af 22 procent, mens hårfjerning med laser bliver overvejet af 20 procent. I alt har 220 svaret.

Af de, som så rent faktisk har fået foretaget en operation og ikke bare overvejer det, har 54 procent ud af de 80 personer fået fjernet tunge øjenlåg, 14 procent har fået en brystforstørrende operation. Behandlinger med botox og fillers udgør 10 procent og fjernelse af blodkarsprængninger i huden har 9 procent fået lavet.