New York Fashion Week: Fem coole trends til næste vinter

Modeugen i New York er overstået for denne gang, og her er de fedeste trends for vinteren 2017 fra de mange shows.

Det var i det store hele en afdæmpet modeuge - hvis man naturligvis lige tager og ser bort fra Kanye Wests spektakel af et modeshow/album release party i Madison Square Garden.

Mange designere valgte at have fokus på komfort og afdæmpethed. Når man tænker på de sidste par vintre i New York, så er det også helt forståeligt.

Samtidig var det også en modeuge, hvor tøj blev præsenteret på et væld af forskellige måder; fra live-streams over fester og til det traditionelle modeshow, så ser vi igen tegn på, at branchen er i oprør og ved at finde ud af en ny - og måske bedre måde - at præsentere tøjet på.

Nedenfor kan du se fem udvalgte trends, som godt kan gå hen og blive hits til næste vinter.

Modeuge i New York: fem coole vinter-trends

 1. Diskofeberen raser

  Temperaturen til de næste julefrokoster kan godt komme til at stige en del, hvis det sexede disko-look gør sin indtrængen på de danske breddegrader. Ovenfor kan man se Diane von Fürstenbergs bud på den festlige tendens.

 2. Brun på brun på... brun

  Den bogstaveligt talte jordnære farve bliver ofte uretfærdigt behandlet og omtalt som "kedelig" og "uinspirerende". Ralph Lauren var en blandt en håndfuld designere, der mener, at farven har en del at byde på - især nuancemæssigt.

 3. Skuldrene skal luftes!

  Det kan ikke ligefrem virke fristende at skulle have bare skuldre i vinterkulden. Men med håret tilbage og sat op, så halsen virkelig bliver forlænget, så giver det et sexet look, der har noget klassisk over sig. Set her ved Victoria Beckham.

 4. Street wear vinder frem

  Som vi blandt andet så ved Public School og Rihannas kollektion for Puma, så kan man sagtens finde de behagelige hættetrøjer og andet joggingstøj frem. Søndagstøjet kan måske få lov til at blive luftet på andre ugedage.

 5. Ærmer i lange baner

  Det kan også være, at det ikke bliver nødvendigt med handsker til næste vinter. Michael Kors, Marc Jacobs og Baja East har tilsyneladende den mening, at et par lange ærmer sagtens kan klare håndbeklædningens arbejde.