Fem flotte trends fra Londons modeuge

Modeugen i London er overstået, og her har vi fem coole trends, der afgjort kan tjene til inspiration til næste vinter.

Som vi så det i København og New York, så var der i London også en afdæmpet stemning omkring tøjet; der satses meget på den almindelige forbruger og deres dagligdagsbehov.

Nedenfor kan du se fem trends, som kan inspirere til ens egen vintergarderobe.

Fem flotte trends fra Londons modeuge

 1. Runde skuldre

  Overdelene fik ofte en mere rund silhouet hos flere designere ved modeugen, og sømmene ved skuldrene var ofte usynlige eller placeret længere nede end lige på skulderen. Her ved Topshop Unique og Pringle of Scotland

 2. Romantisme hos McQueen

  Alexander McQueen vente tilbage til modeugen i London efter flere sæsoner ved modeugen i Paris. det gjorde mærket med en særdeles romantisk og drømmende kollektion, der var feminin og uden det uniform-præg, man efterhånden er blevet vant til.

 3. Succes med slidser

  Kjolesituationen bød på masser af slidser i et væld af forskellige faconer. Mange designere legede med at have flere lag tøj inde under, for at give endnu mere leg til look'et. Her ved Vivienne Westwood, Burberry og House of Holland.

 4. Valmuer virkede

  Ikke røde roser men til gengæld røde valmuer gjorde sit indtog som tryk hos blandt andet Osman. En klassisk britisk blomst, som især forbindes med at mindes faldne soldater, gav et flot - og igen: romantisk - præg.

 5. Glitter og disko