Modeuge i Milano: Få inspiration til næste vinter

Hvis man går efter minimalisme, når det kommer til garderoben næste vinter. Så skal man ikke lade sig inspirere af Milanos nyligt overståede modeuge.

For der var væld af detaljer, farver og looks, der lader op til, at man ikke ligefrem skal være en bly viol, når det gælder om at udvide garderoben til næste vinter.

Nedenfor har vi samlet fem trends, der relativt let kan omsættes til ens egen garderobe. Så hvis pengepungen ikke rækker til Gucci, kan det stadigvæk blive godt.

Fem inspirationer fra Milanos modeuge

 1. Masser af glitter

  Vi har allerede set masser af pailletter og andet glitter i New York og London, og trenden er også at finde i det sydeuropæiske. Men ikke kun til festtøjet, som man kan se i kjoler fra Dolce Gabbana - det kan også give lidt magi i hverdagen.

 2. Rød dominans

  Kærlighedens farve er altid en fantastisk visuel modvægt, når vejret bliver gråt og kedeligt. I Milano så vi farven repræsenteret i mange forskellige looks fra en række desigenere. Her fra Marni, Gucci, Blumarine og Iceberg.

 3. Couture i velour

  80'er-klassikeren er tilbage i stor stil. Vi har også set det ved de andre modeuger, og det er ikke til at komme udenom: velour gør et massivt comeback til vinter. Her fra Armani (der dedikerede en hel kollektion til sort velour) og Roberto Cavalli.

 4. Fascinerende flæser

  Tag endelig chancen og giv look'et et ekstra skud femininitet med flæser på alle mulige måder til næste vinter. Gucci, Fendi og Leitmotiv viser her tre forskellige måder at bære dem på.

 5. Bekend (regnbue-)kulør!

  Der manglede ikke farver på catwalks'ne i Milano - og mange designere sørgede endda for at inkorporere så mange farver og mønstre som muligt i tøjet. Her ved Versace, Salvatore Ferragamo og Gucci.