Fokus på komfort: Fem trends fra Paris' modeuge

Den sidste af de store modeuger, Paris, er overstået for denne gang. Her er de trends, som hittede i den franske hovedstad.

Det lader til, at designerne havde valgt at holde fokus på det brugbare vintertøj. Nøgleord som "komfort" og "varmt" gik i hvert fald igen hos flere af de franske modehuse.

Der var plads til leg med former og silhuetter, men aldrig på bekostning af at man skal huske på, at efteråret og vinteren kan være kold og lang.

Her er fem trends fra sæsonens sidste store modeuge, der kan tjene til inspiration, hvis man vil have lidt af det franske look ind i garderoben.

Fem komfortable trends fra modeugen i Paris

 1. Dejlige denim

  Der findes ikke mange materialer, der er mere behagelige end denim. Og hvis man lader sig inspirere af den parisiske modeuge, så kan man sagtens finde sine yndlingsjeans eller -jakke frem. Herover kan man se nogle bud fra Sonia Rykiel.

 2. Poncho'en vinder frem

  Nogle gange gider man bare ikke ærmer. Som man kan se ved Chloé, så kan en poncho komme i mange forskellige former, så det er bare om at finde det materiale og den størrelse, som man føler passer bedst til én selv.

 3. Varm med dynejakker

  Er der noget, der varmer mere i den kolde danske vinter end en god dynejakke? Du kan i hvert fald med god samvittighed bære den næste vinter, hvis man skal følge trenden fra Paris. Her ser vi buddene fra Chanel og Carven, men billigere kan også gøre det.

 4. Farve på pelsen

  Almindelig pels kan være så kedeligt, så hvorfor ikke pifte det hele lidt op med noget farve på den. Som man kan se ved Valentino, Saint Laurent og Ellery, så kan farve betyde mange forskellige ting. Og hvis ægte farvet pels er uden for prislejet, så husk, at der ikke er nogen skam i kunstig pels.

 5. Silke om halsen

  Strikkede halstørklæder er gammelt nyt - prøv i stedet med et diskret og stilfuldt silketørklæde. Det kan give et lille skub til et fint vinter-look, og emmer af parisisk stil. Her ser vi et par eksempler fra Rochas og Sonia Rykiel.