Badehotellet

Tre grunde til at prøve denne dessert fra ’Badehotellet’

Det er lige før, at gæsterne på ’Badehotellet’ går glip af desserten. Det havde været en skam, for denne klassiker smager helt forrygende.

Et kæmpe uvejr er ved at skylle gæsternes fyldte appelsinkurve væk i det næstsidste afsnit af ’Badehotellets’ sæson fire.

Heldigvis er karakteren Morten Hemmingsen på pletten, og får reddet dem ud af hotellets oversvømmede kælder, så gæsterne kan få glæde af dem som afslutning på aftenens måltid.

Men det er ikke kun seriens gæster, der kan få glæde af de fyldte appelsinkurve, du kan nemlig prøve opskriften derhjemme, og her får du tre grunde til hvorfor du burde give det et forsøg.

  1. Det er langt lettere at lave appelsinfromage, end man umiddelbart skulle tro, og da desserten kan gøres klar i forvejen, skal du blot hente den fra køleskabet. Så får du mere tid sammen med dine gæster.
  2. På grund af dessertens syrlige friskhed og lette konsistens er det en perfekt afslutning på et måltid, hvor man måske er rigeligt mæt inden desserten.
  3. Appelsinfromage har, ligesom budding, måske mistet lidt af fordums storhed, og er trådt i baggrunden for andre desserter. Men en ægte klassiker synker ikke bare lige sådan til bunds og går til grunde. Den dukker op til overfladen igen, og du vil med garanti høste masser af anerkendelse fra dine gæster, hvis du serverer fyldte appelsinkurve for dem.