Forbrug

Næste gang du skal have hotdogs, prøv det her trick

Til denne opskrift er der blevet valgt en herlig sønderjysk pølse, men variationerne kan være mange og passe til lige netop din smag.

Gør det nemt for dig selv og smid alle ingredienser på én bradepande, næste gang du skal lave hotdogs.

Alt du behøver er en ovn, en bradepande og en blender, når du skal lave hotdogs, og som en ekstra bonus kan du også lave din egen hjemmelavede ketchup.

Det smarte ved denne metode er:

  • At du for det første slipper for meget besvær, da du bare kan kyle alle ingredienser i ovnen.
  • At du for det andet lynhurtigt kan blende din egen ketchup.
  • At du for det tredje kan stille fadet frem til fri afbenyttelse, og så kan familien, vennerne eller andet godtfolk ellers gå ombord og lave deres egne hotdog.

Du kan variere bradepandehotdogs, lige efter dine egne smagsløg. Men i denne version har vi valgt en af Sønderjyllands stolte specialiteter – kålpølsen.

Det er en pølsetype, der er fast i kødet, og som har en herlig røgsmag, hvilket går godt sammen med de let søde og bløde løg, æbleketchup og naturligvis skiveskåret drueagurk til at friske det hele op med.

Husk, at justere smagen på ketchuppen, så den falder i din smag. Hvis der ikke er så meget smag i tomaterne, kan du tilsætte lidt tomatpuré, eller bruge færre æbler.

Måske kan du bedst lide ketchup, der er meget syrlig eller meget sød, ligesom du måske synes chili vil være fremragende til bradepandehotdogs med kålpølser, (hvilket det da absolut ville).