Vært overraskes på tv: - Din kone vil gerne af med noget af dit tøj

'Smid tøjet Danmark' er lige om hjørnet, og det har kæresten til tv-vært Mikkel Kryger nøje planlagt.

Det er ikke altid, at ens bedre halvdel er helt enig i, at det nyeste indslag i garderoben er det bedste, man nogensinde har investeret i.

I hvert fald ikke, når man er Mikkel Kryger, og slet ikke, når ’Smid tøjet’-ugen er lige om hjørnet. Det fik tv-værten at sande lørdag i 'Go’ morgen Danmark'.

Hans kæreste havde nemlig indleveret en pose med lidt forskelligt fra garderoben. Og da blev det klart for enhver, at Mikkel Kryger har en last for bøllehatte.

- Bøllehatten har for første dag vakt min afsky. Fornylig var han i Liverpool og købte én med et myggenet. Jeg tror, det er tanken om at være en udendørstype, fortæller Krygers kæreste, der åbenlyst ikke er fan af de mange bøllehatte.

Man må være realistisk

Men det er ikke det eneste, han burde donere, mente hun. En nyligt indkøbt lilla trøje var også blandt det tøj, hun havde udvalgt til genbrug.

- Ej, den er jeg så glad for! Den er helt ny, mand, råbte Mikkel Kryger ved synet af trøjen.

Og ja. Nok falder den i de unges smag, men hjemme hos Kryger-familien, går den absolut kun til påske.

- Men man må også være realistisk, når det kommer til 'Smid tøjet', erkendte Mikkel Kryger kort efter.

- Der er bare nogle ting derhjemme, som man måske aldrig får brugt, og så er det jo en god mulighed for at få sendt noget af det tøj af sted, forklarede han.

Fra mandag og ugen ud vil han og sangeren Benjamin Lasnier være at spotte i 'Smid tøjet'-lastbilen, når de, i samarbejde med Røde Kors, kører rundt i det ganske land for at samle brugt tøj ind til genbrug.