Forbrug

Nokia 3310 revet af hylderne - næsten alt udsolgt

Den nye Nokia 3310 er lanceret i flere danske butikker, men du skal være hurtig, heldig eller tålmodig, hvis du skal have et eksemplar.

Den var det mest hypede produkt på den internationale mobilmesse Mobile World Congress i februar. 

Retro-telefonen Nokia 3310 er vækket til live og kom onsdag ud på det danske marked, hvor den kan købes i blandt andet Elgiganten, YouSee, Telmore og Bilka. 

Det tyder dog på, at leverancen af Nokia 3310 til de danske forbrugere ikke har været stor nok, da samtlige salgssteder melder enten om alt udsolgt eller næsten alt udsolgt. 

Souschef ved YouSee på Fisketorvet forklarer her, hvad den nye Nokia 3310. Video: Maria Thuesen Bleeg

Hos Elgiganten bekræfter pressekontakt Frederik Danvig, at telefonen lige nu er udsolgt. 

- De første sendinger er så småt på vej ud til vores kunder, men vi har slet ikke fået nok telefoner til at møde efterspørgslen. Vi knokler for at få flere hjem, siger han i et skriftligt svar til TV 2.

Hos YouSee bekræfter indkøbschef Morten Høgh også, at efterspørgslen har været stor.

- Vi har oplevet en stor interesse, og vi er tæt på udsolgt. Jeg tror, det sker i dag eller i morgen, siger han til TV 2 og fortsætter: 

- Den rammer jo et eller andet "retro-sweetspot" og den har været meget efterspurgt over hele Europa, siger han. 

Også Telmore oplyser, at de oplever en meget stor interesse, og selskabet kan derfor ikke garantere, at mobilen ikke snart bliver udsolgt. 

Hos Dansk Supermarked fortæller kommunikationsmedarbejder Nanna Knudsen, at telefonen først kan købes fra på fredag i Bilka i et begrænset oplag.

- Senere vil den også kunne købes i Føtex - også i et begrænset oplag, siger hun.