Her går det galt, da 24-årig vil tænde 40.000 julelys foran hele byen

Det gik ikke helt som planlagt, da unge Nichlas Hansen ville imponere med sit store juleshow.

Nisser, julemænd, stjerner, glitrende istapper, julemusik og rigtig, rigtig mange lys.

Når 24-årige Nichlas Hansen pynter op til jul, gør han ikke som alle andre. Han går all in.

I årevis har han pyntet forældrenes hus, der ligger i Ørslev ved Vordingborg, op med julelys i et omfang, man sjældent ser i Danmark, og i år er showet, der tiltrækker mennesker fra nær og fjern, vildere end nogensinde før. 

Det fortæller Danmarks måske ukronede konge i julelys, Nichlas Hansen, i TV 2-programmet 'Go' jul', der sendes juleaftensdag. 

Sidste år strålede 25.000 lys fra familiens hus, men denne gang har den 24-årige sat ikke mindre end 40.000 julelys op, og TV 2 var med, da lysene blev tændt - eller måske rettere sagt, da de ikke blev tændt.

For i år gik noget galt.

Julemanden hamrede næven ned

Hvert år trykker Nichlas Hansen i spænding på den knap, der skal satte gang i showet, for der er mange ting, der kan gå skævt, og det var netop, hvad der skete, lyder det fra den 24-årige.

Teknikken drillede.

TV 2 sender 'Go' jul' den 24. december

Den 24. december julehygger TV 2 i Tivoli, mens vi alle venter på, at det bliver juleaften. Du kan vinde julegaver såsom rejsegavekort og gavekort til legetøj og modetøj, og programmet er spækket med skøn musik med Hjalmer, Szhirley og et kæmpe børnekor.

Se med fra klokken 9.00 til 14.15 den 24. december på TV 2.

"1! 2! 3!", brølede en mand i julemandskostume for rullende kameraer, inden han hamrede sin næve oveni den røde knap, der skulle sætte gang i lysene.

Men intet skete, og flere gange var de mange tilskuere vidne til, hvordan det ser ud, når 40.000 julelys ikke vil tænde.

Se øjeblikket øverst i artiklen eller i juleprogrammet 'Go' jul', der sendes mellem klokken 9.00 og 14.15 juleaftensdag.

Helt vild med julelys

Nichlas Hansen måtte flere gange forlade sit publikum for at finde frem til problemet, inden han fik tændt sit mesterværk.

Der var nerver på, for han har arbejdet på projektet i seks måneder, fortæller han.

Det er noget, Nichlas Hansen gerne gør. For ham betyder det noget at arrangere sit store juleshow, lyder det.

- Jeg er vild med julelys, siger han selv, når man spørger.

- Jeg får mange forskellige reaktioner fra folk - flest positive, men der er også nogle, som mener, at jeg er gak i låget, og det har jeg det helt fint med, siger Nichlas Hansen.

- For det er jeg måske også, tilføjer han med et smil.

Måske ligger det til familien.

Nichlas vil bare glæde andre

Nichlas Hansens familie har et firma, der udlejer forlystelser og hoppeborge, og de har bakket ham op i de år, det har stået på, lyder det.

I 2013 satte han for første gang julelys op i stort omfang. Dengang var der kun 16.000.

I år er der lidt flere, og både forældre og naboer har i år sågar stillet deres huse til rådighed, så Nichlas Hansen kan gøre det, han elsker allermest:

At glæde andre i december med sit lysshow.

I år har han pyntet de fire parcelhuse og programmeret lyset til at virke sammen med musik, så man kan køre forbi i sin bil og høre musikken på sin radio og se lyset danse, fortæller han. 

- Jeg sætter alle de her julelys op, fordi jeg gerne vil glæde alle de børn og voksne, der kommer og kigger, og i det hele taget bliver december bare lidt hyggeligere, når der kommer lidt lys, slutter Nichlas Hansen.

Tv-vært Mikkel Kryger havde glædet sig til mødet med Ketty Jensen, der lever en meget speciel tilværelse i december.