Madplan: En uges aftensmad til to voksne og to børn for 422 kroner
Her er Kristine Melgaard-Manis madplan, vist i 'Go' morgen Danmark' til to voksne og to børn for 422 kroner.
(Den komplette indkøbsliste findes i bunden af artiklen).
Mandag: Chili sin carne med tortilla chips
- Tortilla chips
- Passata (mosede tomater)
- Gulerødder
- Squash
- Kidneybønner
- Sorte bønner
- Salsa
- Creme fraiche
- Spidskål
- Agurk
- Tomat
Tirsdag: Chili sin carne med madpandekager
- Brug resterne af chili sin carne fra mandag samt creme fraiche, salsa og grønt)
- Madpandekager
Onsdag: Rugbrødstoast med hjemmelavet tunsalat
- Rugbrød
- Pesto
- Skiveost
- Mayonnaise
- Tun
- (Her bruges rest af spidskål fra mandag/tirsdag)
Torsdag: Burger med pulled chicken, coleslaw og rodfrugtfritter
- Burgerboller
- Kylling
- Barbequesauce
- Spidskål
- Rødbeder
- Pastinakker
- Creme fraiche
- Spidskål
- (Her bruges rest af gulerødder fra mandag til coleslaw sammen med et nyt spidskål samt rest af mayo fra onsdag)
Fredag: Pastasalat med pulled chicken
- Pasta
- Salattern
- Agurk
- Majs
- (Her bruges rest af pulled chicken fra torsdag sammen med resterne af ugens grønt. Rest af creme fraiche bruges til hjemmelavet hvidløgs- eller karrydressing).
Komplet indkøbsliste
(Forudsætter et basislager med blandt andet sukker, lidt olie, krydderier, løg, hvidløg).
- 1 pakke burgerboller
- 1 rugbrød
- 2 agurker
- 2 spidskål
- 1 bakke tomater
- 1 kilo gulerødder
- Pastinakker ca 2-3 stk
- Rødbeder ca 2-3 stk
- 1 squash
- Cirka 1 kg kylling brystfilet
- 2 creme fraiche
- 1 salat ost i tern / 1 feta blok
- 1 pakke skiveost
- 1 flaske barbeque sauce
- 1 pakke tortillas
- 1 glas pesto
- 2 dåser kidneybønner
- 2 dåser sorte bønner
- 1 dåse majs
- 1 flaske passata (mosede tomater)
- 1 pose pasta
- 1 glas mayonnaise
- 1 glas salsa
- 1 pose tortillachips
- 2 dåser tun