Silas Holst fortæller om overvægt, mobning og vold

Danske tv-seere kender Silas Holst som en ung mand fuld af liv og smil på dansegulvet i 'Vild med Dans'. Men i selvbiografien 'Bag Dansen' fortæller den bare 29-årige danser om langt mere mørke sider af sin tilværelse.

Silas Holst har nemlig oplevet at blive mobbet på grund af overvægt, at lide af spiseforstyrrelser og at leve i et voldeligt forhold med en ekskæreste, fortalte han mandag til Mikkel Beha Eriksen i 'Go'Aften Danmark'. Og nu håber Silas Holst, at hans bog kan hjælpe andre i samme triste situation, som han har været i.

"Jeg har været igennem et par ting her i livet, og jeg synes, at de bøger, der bliver skrevet om mobning og hjælp til unge, ofte er lavet af læger og psykologer, og jeg ville prøve at skrive en ung til de unge-bog."

"Da jeg startede med at lave 'Vild med Dans', var der mange, der skrev til mig og fortalte, at de blev mobbet og havde andre problemer i deres liv, og det gik jeg og tyggede på," sagde Silas Holst om motivationen for at skrive bogen.

"Og jeg tænkte, at hvis bare jeg kan hjælpe nogle stykker. For når man har de problemer, så er det ofte noget, man bokser med alene, fordi det er en smule pinligt. Det var det for mig."

I klippet i toppen af artiklen kan du også høre Silas Holst fortælle om at leve i et voldeligt homoseksuelt forhold, hvor han blev slået.