Ole Henriksen: Nej til pølser!

16x9

Skønhedsguruen Ole Henriksen var forleden i København for at overrække en check på 109.609,96 kroner til gigtforeningen 'Børn med gigt'. Det fortæller ugebladet Her & Nu.

Pengene er indsamlet af Fanny Posselt og hendes såkaldte pølseteam, der på blot fem uger har skrabet de mange penge sammen. Pølseteamet har uddelt 3000 gratis hotdogs for at gøre opmærksom på sagen - blandt andet til kronprinsesse Mary.

"Turen startede i New York, hvor vi på Hotel Hilton bød kronprinsesse Mary på en pølse, og så gik turen ellers 5000 kilometer tværs over USA med fire stop undervejs, og så endte vi i Los Angeles hos Ole Henriksen," fortæller Fanny Posselt.

Ole Henriksen fik tilbudt æren som overrækker af den flotte check, og det kunne han ikke sige nej til. Det kunne han imidlertid godt, da der efter overrækkelsen blev uddelt pølser.

"Jeg spiser ikke pølser. De minder mig for meget om rigtige pølser," var Oles kommentar. Skønhedsekspertens kost består hovedsageligt af fisk, kylling og grøntsager - og altså ingen pølser!

Fanny Posselt ejer den godgørende pølsevogn sammen med blandt andre Martin Jørgensen og Thomas Helveg.