Anistons mange mænd - se dem her!

16x9

Jennifer Aniston har været i den kulørte presses søgelys rigtig mange gang. Mest for hendes mange mislykkede forhold.

Jennifer Aniston er kendt over hele verden for sit ægteskab med Brad Pitt, for sin smukke figur, sin særdeles populære 'Rachel'-frisure, men måske mest af alt for sine mange mislykkede forhold.

Jennifer Aniston er en af de mest attraktive singlekvinder i Hollywood, men hun har gjort sit for at komme af med denne titel.

I den forbindelse er den smukke skuespillerinde blevet sat i forbindelse med adskillige mænd, og dem har vi kigget lidt nærmere på - både i ord og billeder.

Klik på linket i boksen til højre og løb billederne af Jennifer Anistons tidligere forhold igennem.

Charlie Schlatter
Hun datede Charlie Schlatter i 1990, som hun mødte på tv-serien "Ferris Bueller", men det blev kun til en kort romance mellem de to skuespillere.

Adam Duritz
I 1995 datede Jennifer "Counting Crows"-forsangeren, Adam Duritz. Da de gik fra hinanden senere samme år, var det angiveligt fordi, Adam Durit hyggede sig lidt for meget med Jennifers veninde og kollega Courtney Cox.

Tate Donovan
I perioden 1995 til 1998 dannede hun par med "Orange County"-skuespilleren Tate Donovan, som hun mødte til optagelserne på serien "Venner".

Brad Pitt
I 1998 begyndte hun at date verdenstjernen Brad Pitt, og de blev gift den 29. juli 2000. Ægteskabet er blandt verdenshistoriens mest kendte, og det virkede til, alt var perfekt, men den 29. januar 2005 annoncerede de deres seperation.

Vince Vaughn
I starten af 2006 blev hun kærester med kollegaen Vince Vaughn, som hun indspillede filmen "The Break-Up" med, men de gik fra hinanden i september 2006.

Paul Schulfor
Hun datede den britiske model Paul Schulfor i et par måneder i 2007.

Orlando Bloom
Efter bruddet med den britiske model, blev hun spottet med en anden britisk fyr, nemlig Orlando Bloom. Det blev dog aldrig bekræftet fra nogen af parterne, at de var et par.

Jason Lewis
Senere blev hun romantisk forbundet med "Sex and the City"-stjernen Jason Lewis. Heller ikke dette forhold blev nogensinde endeligt bekræftet.

John Mayer
I februar 2008 blev hun første gang sat i romantisk sammenhæng med hjerteknuseren John Mayer. De slog op i august samme år. De genoptog deres forhold i oktober, men måtte sande, at det ikke skulle være dem og gik fra hinanden for anden gang i marts 2009. Han nåede at ledsage hende til Oscar-uddelingen i 2009.

Owen Wilson
Efter sigende skulle hun også have flirtet gevaldig med Owen Wilson på settet til deres fælles film "Marley & Me".

Bradley Cooper
Hun blev senere i 2009 sat i romantisk forbindelse med medskuespilleren på filmen "He's Just Not That Into You", Bradley Cooper, men forholdet blev dog aldrig bekræftet.

Aaron Eckhardt
I februar 2008 blev Jennifer forbundet med kollegaen Aaron Eckhardt, da de tog rundt og promoverede deres film "Love Happens".

Scott Stuber
Efter en turbulent tid begyndte Jennifer at date sin ven Scott Stuber. Det skulle angiveligt være et fantastisk arbejdsforhold, der udviklede sig til et romantisk forhold.

Gerard Butler
Men ikke lang tid efter blev Jennifer Aniston sat i forbindelse med medskuespilleren Gerard Butler, der slog igennem som King Leonidas i filmen "300".

Jake Gyllenhaal
For nylig er det kommet frem, at hun er begyndt at date "Brokeback Mountain"-stjernen Jake Gyllenhaal. Romancen skulle efter sigende være begyndt, da han var med til at fejre hendes fødselsdag.

Hvem er Jennifers perfekte mand?
Som listen ovenfor afslører, har Jennifer Aniston været sammen med nogle af Hollywoods allermest attraktive ungkarle, men hun er altså stadig single og uden børn.

Hvis du skulle vælge én af Anistons tidligere partnere til rollen som hendes fremtidige mand, hvem skulle det så være?

Gå op i afstemningen ovenfor og stem på den, du synes, er den rette for Jennifer Aniston.