Landmand søger kærlighed

Nu står Ruuds nye kæreste frem: - Jeg vil ikke se det

Ruud var en populær landmand i programmet 'Landmand søger kærlighed', men fandt selv kærligheden da kameraet var slukket.

Det så lyserødt ud, da Ruud og Emma forlod Ruths Hotel i Skagen, men efter et par uger stod det klart for dem begge, at de var for forskellige.

Men for knap tre måneder siden skete der om end et større vendepunkt i Ruuds liv, da landmandseleven Malou Friis spottede ham i byen.

- Jeg var ikke sikker på, at det var ham, så jeg fik min veninde til at gå op til ham og spørge. Så sagde hun til ham, at hendes veninde gerne ville møde ham, og så stod jeg der helt alene midt i det hele, siger 20-årige Malou Friis, som er Ruuds nye kæreste.

Jeg vil ikke se programmet. Jeg så det første, og troede, at jeg kunne holde det ud, men nej.

Malou Friis

Hun fortæller, at de efterfølgende snakkede sammen på Facebook, og havde deres første date en uge efter. 

- Vi var bare hjemme hos ham og fik McDonald's mad, siger hun og griner.

Så introvideoerne igen og igen

Malou havde set Ruud i introvideoerne, hvor man kunne skrive til landmændene, men hun gjorde det desværre for sent. 

- Jeg så hans introvideo flere gange og grinede af dem. Han virkede så sød og nede på jorden. Det var noget af det, jeg faldt for, siger hun.

Det skal blot pointeres, at babyen på billedet under ikke er hverken Ruud eller Malous baby. Billedet er taget i forbindelse med en barnedåb, hvor Malou står gudmor til sin nevø. 

Det er dog ikke altid fedt at være kærester med "ham fra tv":

- Jeg ignorerer det bare, når folk de kigger, for så kigger de jo bare på min kæreste. Men det er ikke så fedt, når folk spørger om det er sejt at være kærester med én, som er kendt fra tv. I mine øjne er han bare en helt almindelig fyr, siger Malou.

Parret er også udfordret af, at de bor en times kørsel fra hinanden. Men de er begge opsatte på, at det skal lykkes mellem dem, så de tager gerne den lange transport tid.

Kan ikke holde ud at se Ruud flirte og kysse

- Jeg vil ikke se programmet. Jeg så det første, og troede, at jeg kunne holde det ud, men nej. Jeg ved godt, at det er optaget for flere måneder siden, men det føles som om, at det er lige nu, at han flirter og kysser med andre, siger hun.

Hun er dog overbevidst om, at det nok skal gå mellem dem. 

- Ruud er stille og rolig og super sød. Han vil gerne være super romantisk, hvis han kan slippe afsted med det, siger Malou.