Desserthit: Iskold rabarbersuppe med marcipan

16x9
Kim Muhlhahn fra The Foodagency laver lammebov med rabarber. Foto: Scanpix

Skal familien forkæles med en dejlig dessert, så få inspiration fra chefkonditor Peter Kofod fra Odense Marcipan, der laver lækre søde sager i 'Frihuset'. Han deler gerne ud af sine gode opskrifter. Og der er et royalt islæt over det, da Peter Kofod også er leverandør til kongehuset og netop har leveret en kage i anledningen af Kronprinsparrets bryllupsdag. Her får du opskriften på en iskold rabarbersuppe.

ISKOLD RABARBERSUPPE MED MARCIPANCROUTONER (6 pers.)
Rabarberne skæres i mindre stykker og blandes med ingredienserne. Det hele koges op og simrer i 15 - 20 minutter. Suppen sies, afkøles og hældes op i serveringstallerkner, der sættes i fryseren ca. 1 time før servering.

CROUTONER
Marcipanen skæres i små tern, vendes i rørsukker blandet med citronskal og bages på bagepapir ved 225° C i 8-10 minutter eller til de er gyldne. Suppen serveres direkte fra frost med sprøde croutoner til. Suppen kan kombineres med flødeskum og friske jordbær