Hummer og østers: Gudespise på gasblus

Campingferiens gasblus kan bruges til mange andre ting, end bare at koge spaghetti og opvarme dåsemad.

Campingferiens gasblus kan bruges til mange andre ting, end bare at koge spaghetti og opvarme dåsemad. Her kan du få tips til, hvordan du laver en lækker ret med skaldyr, kun ved hjælp af gryder og gasblus.

Hvis du er træt af den klassiske campingmad bestående af spaghetti med tomatsovs eller opvarmet dåse-hakkebøf, kan du i stedet prøve kræfter med Køkkenchef David Johansens luksus-campingmad.

Han viser i klippet ovenfor, hvordan man kan udnytte sin primus’ ubenyttede potentiale til at lave dampede østers med jomfruhummer og agurk, samt en lækker skaldyrssuppe _ som naturligvis kan nydes med et glas champagne, siddende foran teltet eller campingvognen.

Perfekt mad til den varme weekend!