Mad

Indkøbsliste til Lene Hanssons madplan - uge 45

Fisk, kød mm:

  • 400 g store rejer (frosne)
  • 2 poser frossen skaldyrsmiks
  • 2 andebryst
  • 4 stk. oksesteaks
  • 400 g kalkunbryst
  • 4 kalkunschnitzler
  • 4 skiver kyllingepølse

Mejeri:

  • 25 g smør
  • 3 dl mælk
  • 25 g gær
  • 2 spsk friskhøvlet parmesan
  • 4 skiver ost

Pasta, ris, brød mm:

200 g fuldkornsspaghetti (eller almindelig) 4 skiver groft brød

Frugt og grønt:

  • 24 modne tomater(gerne store stilktomater)
  • 4 skalotteløg
  • 8 stængler bladselleri
  • 5 røde chilier
  • 1 citron
  • 1 pose pinjekerner
  • 1 pose sesamfrø
  • frisk basilikum
  • frisk ruccola (2 bakker)
  • frisk persille
  • frisk koriander
  • frisk mynte
  • 15 fed hvidløg
  • 1 hel agurk
  • 2 grønne peberfrugter
  • 30 semisoltørrede tomater i olie
  • 1 stor squash (ca. 150 g)
  • 11 gulerødder
  • 6 sukkerærter
  • 25 g spæde spinatblade
  • 400 g svampe efter eget valg
  • 4 appelsiner
  • 4 røde æbler
  • 2 savojkål
  • 2 porrer
  • 1 pose hele korianderfrø
  • 4 squash
  • 2 løg
  • 1 lime
  • 2 rødløg
  • 4 stængler forårsløg
  • 100 g tranebær

Diverse:

rismælk eller havremælk

Det skal du have i skabet:

  • bagepulver
  • rørsukker
  • palmeolie
  • olivenolie
  • kokosolie
  • sesamolie
  • dijonsennep
  • salt
  • kryddersalt
  • krydderpeber
  • Worcestershiresauce
  • HP sauce
  • tomatketchup
  • sojasauce
  • sukker
  • rugmel
  • hvedemel
  • rugkerner