Indkøbsliste til Lene Hanssons madplan - uge 45
Fisk, kød mm:
- 400 g store rejer (frosne)
- 2 poser frossen skaldyrsmiks
- 2 andebryst
- 4 stk. oksesteaks
- 400 g kalkunbryst
- 4 kalkunschnitzler
- 4 skiver kyllingepølse
Mejeri:
- 25 g smør
- 3 dl mælk
- 25 g gær
- 2 spsk friskhøvlet parmesan
- 4 skiver ost
Pasta, ris, brød mm:
200 g fuldkornsspaghetti (eller almindelig) 4 skiver groft brød
Frugt og grønt:
- 24 modne tomater(gerne store stilktomater)
- 4 skalotteløg
- 8 stængler bladselleri
- 5 røde chilier
- 1 citron
- 1 pose pinjekerner
- 1 pose sesamfrø
- frisk basilikum
- frisk ruccola (2 bakker)
- frisk persille
- frisk koriander
- frisk mynte
- 15 fed hvidløg
- 1 hel agurk
- 2 grønne peberfrugter
- 30 semisoltørrede tomater i olie
- 1 stor squash (ca. 150 g)
- 11 gulerødder
- 6 sukkerærter
- 25 g spæde spinatblade
- 400 g svampe efter eget valg
- 4 appelsiner
- 4 røde æbler
- 2 savojkål
- 2 porrer
- 1 pose hele korianderfrø
- 4 squash
- 2 løg
- 1 lime
- 2 rødløg
- 4 stængler forårsløg
- 100 g tranebær
Diverse:
rismælk eller havremælk
Det skal du have i skabet:
- bagepulver
- rørsukker
- palmeolie
- olivenolie
- kokosolie
- sesamolie
- dijonsennep
- salt
- kryddersalt
- krydderpeber
- Worcestershiresauce
- HP sauce
- tomatketchup
- sojasauce
- sukker
- rugmel
- hvedemel
- rugkerner