Mad

Sådan laver du den bedste koldskål

Vi har lokket den absolut bedste opskrift på koldskål ud af kokken Claus Holm, få opskriften her.

Der er meldt sol over landet de kommende dage, så mon ikke der er mange, der har koldskål på menuen.

Vi har fået kokken Claus Holm til at afsløre hans absolut bedste opskrift på koldskål.

"Koldskål skabte min krop," lyder det fra Claus Holm.

Så der er vist ikke tvivl om, at det er gode sager fra kokken, der ugentligt guider familier til gode madplaner sammen med Christian Bitz på tv2.dk.

Claus Holms koldskål

1 liter fuldfed kærnemælk, gerne økologisk, gerne fra en dejlig gård, men en god fra brugsen er også fint.Piskes med 220 gram rørsukker, piskes godt i et par minutter så alt sukker er væk2 stk. øko-citroner og skyllet og skåret i skiver, op i kærnemælkenLad det trække i 2 timer, efterfølgende sigtes det

Og hvis man vil give den ekstra gas:

2 stk ægge blommer og 100 gram sukker, piskes hvidt og tyk, og så er det op i koldskålen. Du kan, hvis du bruger æggesnapsen nøjes med 120 gram rørsukker i kærnemælken

Claus Holm spiser altid kammerjunker og friske Jordbær til. Husk at server den iskoldt.

Hvis du ikke vil gå i gang med at lave din koldskål selv, kan du tjekke Go' Morgen Danmarks test af købe-koldskål i klippet herunder. Samme firma stod for både den dårligste og den bedste.