Mad

Bitz: Derfor virker Go' kuren

Du har måske allerede prøvet flere slankekure og opsigtsvækkende kostprincipper.

Måske tænker du: Er Go' kur 2012 så endnu én i rækken, der bidrager til yoyo-vægt og frustrationer over ikke at kunne overholde endnu en stram diæt?

Nej, det er den ikke.

Med verdens største koststudie 'Diogenes', finansieret af EU med 130 millioner kroner, har vi fået et gennembrud. Og det er netop den undersøgelse, der er fundamentet for Go' kuren 2012. Jeg synes derfor, det er berettiget, at kalde Go' kur for verdens bedste kur.

Go' kur er baseret på helt almindelige fødevarer - købt i et helt almindeligt supermarked. Jeg lover dig helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Jeg lover dig retter, der strutter af smag, så hele familien vil være med - uanset vægt. Jeg lover, at når du først er kommet i gang, så vil du slet ikke undvære dine nye sundere og slankende vaner.

Drop kaloriefokus og glæd dig over velsmagende mad

Verdens bedste kur er nemlig slet ikke en "kur", men en livsstilsændring, hvor du ikke skal tænke over kalorier, farlige fødevarer eller mystiske forklaringer. Du skal bare glæde dig over velsmagende mad, der gør dig og hele familien sundere og slankere.

info om kuren

HVAD ER GO' KUR?

Go' Kur 2012 er udviklet af Go'morgen Danmarks faste ernæringsekspert Christian Bitz og er baseret på verdens største kostundersøgelse (DIOGENES).

Med helt enkle principper og 4 ugers madplan, der er lækrere og letter at følge end nogensinde, vil du kunne tabe minimum 6 kilo på de 4 uger.

Og vi tøver derfor ikke med at kalde den Verdens Bedste Kur. Du simpelthen få lyst til at leve sundere.

Go' kurens tre principper:

1. Spis proteinrigt til alle måltider, så balancen mellem kulhydrater og protein i din samlet kost optimeres (skal helst være 1:2).

2. Grøntsager, frugter og bær bør udgøre ca. halvdelen af din tallerken

3. Det traditionelle tilbehør som ris, pasta og kartofler fylder maks ¼ af din tallerken tallerknen. Vælg fuldkornsprodukter.

Kilde: Christian Bitz, ernæringsekspert

Jeg har gjort det enkelt for dig at komme i gang med kuren, idet vi har udviklet en fire ugers madplan, som du kan følge. Gør du det, lover jeg et vægttab på 1-2 kg om ugen - afhængig af dit udgangspunkt og hvor aktiv du er ved siden af. Denne første fase vil give dig en forståelse for kurens principper, mængder af mad og være med til at booste dit vægttab.

Når de første fire uger er overstået, kan du gentage kuren eller begynde at stå mere på egne ben - jeg vil fortsat sende ugentlige madplaner til inspiration.

Den optimale kostsammensætning

Go' kuren er altså den holdbare livsstilsændring, som jeg er overbevist om, at du slet ikke vil undvære, og som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab.

Verdens største vægttabsforsøg har givet svaret på den optimale kostsammensætning til at tabe sig og holde vægten. Den optimale kost til at opnå et effektivt vægttab skal baseres på et højt indtag af proteiner og fuldkornsprodukter (dvs. kulhydratkilder med lavt glykæmisk indeks), så er kalorietælling ikke nødvendig.

Jeg glæder mig til at give dig en helt konkret guide til vægttab og vægtvedligeholdelse med enkel og velsmagende hverdagsmad, samt overskuelige madplaner, der vil begejstre hele familien.

Jeg glæder mig over, at nogle af Danmarks førende eksperter inden for motion og motivation står klar til at hjælpe dig. Jeg glæder mig til at hjælpe dig fra studiet, på Hovedbanen og på Facebook. Og jeg glæder mig til at skyde det hele i gang, for i år er Go'kuren bedre og støre end nogensinde. Det er verdens bedste kur.