Mad

Efterårsmad: 3 lækre retter med fars

Glem alt om kedeligt farsbrød, farsretter behøver nemlig ikke være intetsigende. Kig blot med her og få tre lækre bud på mad med fars til efteråret.

Farserede porrer. Det lyder måske ikke umiddelbart som noget, de fleste vil vælge fra menukortet - med mindre man altså hedder Guf. Go' morgen Danmarks huskok Martin "Guf" Becker er nemlig vild med den klassiske danske farsret, som ifølge ham er særdeles velsmagende, hvis den laves rigtig.

Og det er faktisk tilfældet med farsretter generelt, mener kokken, som nedenfor viser dig, hvordan du kan lave lækre retter med både hakket gris, kylling og okse i form af farserede porrer, thai-inspirerede kyllingedeller og pariserbøf med et tvist:

Thai-inspirerede kylligendeller:

Farserede porrer:

.

Pariserbøf: