Så nemt er det: Hjemmelavet konditorkonfekt

Det er ingen sag, at lave hjemmelavet konfekt. Med ganske få ingredienser kan du lynhurtigt gøre konditoren kunsten efter.
Konditoren hos Odense Marcipan har fundet en nem opskrift på hurtig og nem nougatkonfekt, der med garanti gør lækkersultne julegæster glade
Chokoladekurv med nougat
Ca. 30 stk.
- 200 g Blød Nougat
- 300 g Overtrækschokolade (vælg selv mellem hvid, lys eller mørk overtrækschokolade)
- Tilbehør: 5 fryseposer
Sådan gør du:
- En pakke køleskabskold blød nougat skæres i små tern.
- En teskefuld smeltet overtrækschokolade fordeles i et tyndt lag i en cirkel på et stykke 10x10 cm fryseposeplast.
- En nougat terning lægges midt på overtrækschokoladen, og de 4 plastikhjørner foldes sammen og fastholdes, til chokoladestykket selv holder formen.
- Chokoladestykkerne bør størkne ca. 1 time et køligt sted, hvorefter plastikken forsigtigt fjernes.
Kilde: Odense Marcipan