Mad

Netdating: Her er mændene du kan møde

Datingmarkedet bugner af tilbud. Her får du et overblik over de forskellige datingtjenester - og mændene du kan møde der.

Datingmarkedet bugner af tilbud, så vi er gået på opdagelse i nogle af de spændende muligheder og giver dig en introduktion til, hvilken mand du typisk kan møde på nogle af de mest kendte datingsites.

Dating.dk

Martin Schultz Andersen, Marketingansvarlig - Dating.dk

Hvem er den typiske mandlige bruger på dating.dk?

- Vores primære målgruppe ligger mellem 25-55 år. Vores budskab er, at "Kærligheden starter på Dating.dk", og det ved vores brugere. Størstedelen af mandlige brugere på Dating.dk leder derfor efter en kæreste, men vi har selvfølgelig også yngre og ældre brugere, som leder efter en flirt eller en ven for livet.

Hvordan får man en succesfuld profil på jeres site?

- For at hjælpe vores brugere, lavede vi for nyligt en undersøgelse blandt Dating.dks brugere. Undersøgelsen viste meget naturligt, at profilbilledet er det vigtigste i en datingprofil, mens kun 20 procent fandt det vigtigt, at personen så godt ud på billedet.

- De resterende 80 procent lagde mere vægt på, at billedet sagde noget om brugeren og at brugeren smilede på billedet. De adspurgte brugere fandt profilteksten næsten lige så vigtigt som profilbilledet og her blev der lagt vægt på, at profilteksten skulle være ærlig og personlig.

Hvad gør dating.dk til noget særligt inden for netdating?

- Dating.dk er den største datingside i Danmark og vi betragter os selv som de mest seriøse og dem som fører flest par sammen. Samtidig er vi et af de få sites, som kan bruges af alle, samt at vi har en dansk kundeservice. Anmeldelse fra Trustpilot.dk viser også, at vi kan noget særligt hos Dating.dk. Vi ligger nr. 1 indenfor dating-genren med en score på 8,0.

Hvilke kriterier skal man opfylde for at oprette en profil hos jer?

- Vores eneste krav er, at vores brugere skal være fyldt 15 år.

Elitedaters.dk

Nigel E. Rasmussen, stifter og direktør

Hvad gør Elitedaters til noget særligt inden for netdating?

- Hvis du mere er til cocktailfest end halbal, er Elitedaters stedet for dig. Elitedaters er blandt Danmarks fem største datingsites, men modsat andre datingsites er målet dog ikke at være størst. Hellere være noget særligt for få, end ingenting for mange, er Elitedaters' motto.

- Derfor er der skrappe krav til profilteksten, der skal være unik, ligesom du enten skal være studerende eller have en videregående uddannelse. Kun hver anden ansøger til Elitedaters bliver optaget, mens 100 dagligt sorteres fra.

Hvilke kriterier skal man opfylde for at oprette en profil hos jer?

- Alle som har eller er i gang med en videregående uddannelse er velkomne på Elitedaters. For at blive optaget skal du udarbejde en original, velskrevet og personlig profiltekst, og ønsker du et profilbillede, skal det være smagfuldt og æstetisk.

Hvordan får man en succesfuld profil på jeres site?

- Ligesom når du er på vej i byen, gælder det om at gøre noget ud af sig selv på din datingprofil. Den perfekte tekst er personlig, ærlig og ikke mindst velskrevet. Glem klichéer som "elsker hjemlig hygge og lange gåture" og erstat det med originalt indhold, der viser personlighed, og hvorfor netop du skiller dig ud.

- Profilbilledet er også særdeles vigtigt. Det perfekte billede er positivt og ærligt. Hvis du er jeans-pige, så lad være med at tage kjole på, men vær den bedste udgave af dig selv. Tænk alle elementer i billedet igennem - lige fra lokation til kropsholdning og brug billedet til at vise din æstetiske sans. Retouchering er strengt forbudt.

Hvem er den typiske mandlige bruger på Elitedaters?

- Den typiske mandlige bruger på Elitedaters er veluddannet, har et aktivt fritidsliv og er selvfølgelig single. Han er mellem 25-40 år, og leder ofte efter en nogenlunde ligesindet kvinde, der er samfundsorienteret, oplyst, æstetisk smagfuld og ikke mindst er i stand til at forsørge sig selv via et spændende job.

Singleplus.dk

Anders Dahl Pape, medstifter af singleplus.dk

Hvem er den typiske mandlige bruger på singleplus.dk?

- Den mandlige gennemsnitsalder er ca. 43 år. Der er umiddelbart ikke nogen typisk mand på singleplus.dk. Han kan være alt lige fra håndværkeren, politimanden eller direktøren. Alle mændene har blot det tilfælles, at de alle har været igennem et brud eller en skilsmisse med børn involveret og derfor har de en lyst til at udvide omgangskredsen ved at søge nye bekendtskaber og venner/veninder.

Hvordan får man en succesfuld profil på jeres site?

- På singleplus.dk undgår man, at skulle udfylde ligegyldige facts om sig selv som fx vægt, øjenfarve og hårfarve. Du skal oplyse, hvor tit du har børnene, om du søger netværk og om du er singlefar eller singlemor. Mange skriver faktisk kun en meget kort profiltekst, da det der tæller mest er, at man deltager aktivt. Både online på sitet, men især offline ved alle de arrangementer, der afholdes for både børn og voksne, som kan være ferier, singlecamping og udflugter.

Hvad gør singleplus.dk til noget særligt?

- Hos singleplus.dk er der mest fokus på det sociale netværk. Ikke så meget dating. Vi er et socialt netværk for singleforældre, der snakker over nettet og mødes til arrangementer. Og når det ikke handler om at score eller date, er det lettere og mere uforpligtende at møde nye mennesker i samme situation som én selv.

- Hvis man fx lige er gået igennem en skilsmisse, kan det være befriende at kunne få råd og inspiration fra andre enlige forældre. Derudover kan man deltage i blandt andet madklubber, singleplus-camping, singlerejser med børn, nytårsfester og single-juleaften med andre enlige forældre og deres børn.

Hvilke kriterier skal man opfylde for at oprette en profil hos jer?

- Singleplus.dk er for voksne, som er alene med deres barn/børn uanset årsagen hertil, og hvordan samværsfordelingen er. Man kan fx også være bonusforælder i et forhold, den ene part i en sammenbragt familie, fungere som aflastning/værge/pleje eller måske vente det første barn som enlig. Så det er for alle, der på en eller anden måde, er ansvarlig for et eller flere børn i deres privatliv.

40plus.dk

Lene B. Jensen, Webmaster 40plus.dk

Hvem er den typiske mandlige bruger på 40plus?

- Den typiske mandlige bruger på 40plus.dk, er en mand der er venlig og imødekommende. I kraft af sin alder har han en større selverkendelse og ved hvad han vil have. Det gælder også de kvindelige brugere. Den gennemsnitlige alder ligger på 40-54 år, men vi har altså også brugere helt op til 80 år.

Hvordan får man en succesfuld profil på jeres site?

- Den bedste profil på 40plus.dk er den med billede på, med en god tekst, en aktiv bruger, der udnytter alle de muligheder, der er på siden: Forumdebatter, loger, chat, "Shoutindlæg", dagbogsskrivning samt skrivning i folks gæstebøger og dagbøger. På den måde skaber man opmærksomhed omkring sig selv.

Hvad gør 40plus.dk til noget særligt inden for netdating

- 40plus.dk er speciel på den måde, at man kun vil træffe voksne mennesker. Skriften er større på 40plus. Vi har overhovedet ingen reklamer og siden er holdt i seriøsitetens tegn. Vi har telefonsupport, mailsupport og hurtige svar til brugerne døgnet rundt. Vi accepterer ikke sexprofiler eller udenlandske profiler. Vi hviler på et højt etisk grundlag.

- 40plus.dk er desuden en side, hvor det ikke "kun" er dating, det handler om. Hos os knyttes der mange venskaber på tværs af landet. Brugerne opretter selv events og det er en kæmpe mulighed for at træffe både potentielle kærester samt muligheden for at udvikle dejlige venskaber.

Hvilke kriterier skal man opfylde for at oprette en profil hos jer?

- Man skal være over 37 år, være seriøs i sin søgning, overholde de almindelige former for pli, samt skrive en ordentlig profiltekst. Vi har valgt, at den laveste alder skal ligge på de ca. 37 år. Ude i det "virkelige" liv, er det også almindeligt at man dater folk plus/minus 5 år.

Scor.dk

Oliver Ellesøe, Scor.dk Support Team

Hvem er den typiske mandlige bruger på scor.dk?

- Vi kan ikke pege på den typiske bruger. Vores mandlige brugere er i alderen 18 år og til langt over de 60. Men vi har da brugere helt op over 80 år. De søger alt fra venskaber, kærester, til fræk hed sex. Så det er en god blanding af det hele.

Hvordan får man en succesfuld profil på jeres site?

- Opskriften på en succesprofil er: Skriv om dig selv, skriv hvad du søger, hav et vellignende billede på, svar alle der skriver og få et IRL stempel.

Hvad gør scor.dk til noget særligt inden for netdating?

- Vi er et af Danmarks ældste datingsider. Til sommer fylder vi 15 år. Scor.dk handler ikke kun om dating og sex, men for nogle også om de bånd, der knyttes mellem brugerne. Det betyder lange og gode venskaber, mange af vores brugere har været med i alle år. Vi har faste brugere, der mødes hver dag og chatter over en kop kaffe.

- Andre udveksler jævnligt meninger på bloggen og kommer primært på Scor.dk for at blogge. Scor.dk er for nogen det "røde" facebook, hvor de kan tillade sig at gå lidt mere ud over grænserne, da det er et fristed med frisindede mennesker. Så Scor.dk er et sted der kan rumme alle genre.

Hvilke kriterier skal man opfylde for at oprette en profil hos jer?

- Scor.dk er Danmarks frækkeste mødested, hos os er alle velkomne, om du er heteroseksuel, biseksuel, homoseksuel eller transkønnet, om du er til almindelig sex, eller det der er frækkere. Der er kun to simple regler: Du skal minimum være 18 år for at oprette dig og så skal du behandle andre, som du gerne selv vil behandles.

Victoria Milan

Dominika Peczynski, nordisk pressechef for Victoriamilan.dk

Hvem er den typiske mandlige burger på Victoriamilan.dk?

- Advokater og lærere er de to mest repræsenterede grupper på Victoria Milan. De fleste af brugere har kontorjobs og er veluddannede. For at være medlem af et utroskabssite kræver det, at man har adgang til en computer i løbet af dagen. De fleste har ikke lyst til at surfe rundt på Victoria Milan, når de er hjemme.

- Derudover er de fleste af vores brugere 30 eller derover, de har været i deres nuværende parforhold i 5 år eller mere og 99 procent af dem har børn.

Hvordan får man en succesfuld profil på jeres site?

- For mændenes vedkommende er det vigtig ikke at skrive til kvinderne i en lummer tone, ligesom det heller ikke fungerer på sites henvendt mod singler. Det skræmmer kvinder væk. Gode manerer, rigtig stavning, at være ærlig omkring alder osv. er vigtigt, eftersom det ligesom bliver afsløret, når man møder hinanden i virkeligheden.

- Vi anbefaler folk at bruge profilbilleder, men at pixelere deres ansigter, sådan at de ikke kan blive genkendt. Populære profilbilleder er dem, der viser folk i sportslige situationer fx golf, ski, sejlsport osv. Erotiske billeder er ikke tilladt på siden.

Hvad gør Victoriamilan.dk til noget specielt indenfor netdating?

- Det er det eneste site for folk i et parforhold. Hvis du har lyst til at have en affære, så er Victoriamilan det eneste online datingsite.

Hvilke kriterier skal man opfylde for at oprette en profil hos jer?

- Officielt er der ingen kriterier - alle kan lave en profil på sitet. Vi har også medlemmer, der er singler. Men folk der er gift eller bor med nogle er mere populære, end singler er på Victoriamilan. Kort sagt - hvis du er din partner utro, så er det mere sikkert at gøre det med en, der også er deres partner utro.