Cecilie Frøkjær spiser hvad som helst

Cecilie Frøkjær har en personlig madglæde med sig, når hun tirsdag aften toner frem på skærmen i forbindelse med TV 2s nye madprogram 'Cecilie & madklubben'.

I programmet står Cecilie Frøkjær i spidsen for otte af Danmarks dygtigste kokke, der skal dyste på deres kulinariske færdigheder. Og det er næppe tilfældigt, at den populære tv-vært er blevet vært for netop et madprogram:

- Jeg er ikke et kulinarisk menneske i den forstand, men jeg elsker mad. Som vært på Go'morgen Danmark har jeg gennem mere end 12 år spist mig i gennem snart sagt hvad som helst - endda meget tidligt om morgenen, så derfor føles det helt rigtigt og naturligt for mig at stå i spidsen for et madprogram, som det her, siger hun til tv2.dk, da vi ringer til hende for at spørge ind til hendes personlige forhold til mad.

- Jeg har lært rigtig meget af de fantastisk dygtige kokke, som jeg har fået lov til at kigge over skulderen i programmet, fortsætter hun.

Mad er ikke farligt

Mange er af den opfattelse, at den mad, som de allerstørste kokke laver, er uden for deres rækkevidde, når de står ved deres egne køkkengryder - sådan har Cecilie Frøkjær også selv haft det, men det er der blevet lavet om på:

- Jeg har lært, at man ikke skal være så bange for at give sig i kast med selv komplicerede opskrifter. Det er bare om at kaste sig ud i det - det gør kokkene jo også selv. Man må prøve sig frem, måske skal der et par forsøg til, før man kan, men det skal man ikke lade sig afskrække af, siger den madglade tv-vært til tv2.dk.

Hun afslører samtidig, at noget af det, der gjorde allerstørst indtryk på hende, under optagelserne af programmet, var den fantastiske stemning, der var mellem kokkene:

- Den måde de her kokke arbejdede på, det var virkelig en fornøjelse og en stor inspiration, at se på. De var dybt koncentrerede, og så var der samtidig en fantastisk stemning mellem dem - og en hel masse godmodigt drilleri, siger hun til tv2.dk.

Du kan 'Cecilie & madklubben' her på TV 2 tirsdag aften kl. 20. I boksen til højre på siden finder du opskrifterne fra premiereprogrammet på 'Cecilie & madklubben'.