Mad

Cecilie: Her er der ingen der bliver stemt hjem

I TV 2s nye madprogram 'Cecilie & madklubben' dyster otte af landets bedste kokke på deres kulinariske kundskaber - og det koncept har høstet positiv kritik fra både seere og en stribe af Danmarks bedste madbloggere.

Cecilie, med efternavnet Frøkjær, der står i spidsen for madklubben, er ikke i tvivl om, hvorfor programmet har fået så positive ord med på vejen:

- De her kokke er jo i superligaen, det er mennesker, der kan noget. Her møder vi ingen famlen, der er fokus på madglæde og leg i køkkenet, og det kan jo kun inspirere alle os madglade danskere, siger Cecilie Frøkjær til tv2.dk.

- Og så er programmet i øvrigt helt blottet for det realityelement, som mange andre madprogrammer har været præget af. Her er der ingen, der bliver stemt hjem, og derfor har kokkene været samarbejdsvillige og åbne over for hinanden, fortsætter hun.

Et frirum for kokkene

I programmet er der kokkene imellem en rigtig god stemning præget af godmodigt drilleri:

- Der er ingen tvivl om, at kokkene selv har fået rigtig meget ud af at være med. De har været på hold med nogle i deres egen liga, og jeg tror, at de har fået rigtig meget ud af at arbejde sammen - der findes jo rigtig mange indgangsvinkler til et stykke foie gras, siger Cecilie Frøkjær til tv2.dk.

- Programmet har samtidig været et frirum for kokkene, hvor de udover at hente inspiration fra hinanden, også har kunnet lege og prøve sig frem - i deres hverdag er de hele tiden underlagt et helt andet stressniveau.

Du kan se 'Cecilie & madklubben' her på TV 2 tirsdag aften kl. 20.