Mad

Udrensningskur - uge 4

Udrensning - uge 4

Den lette:

Vi holder med udrensningen og vil nu bygge vores imunsystem op i den sidste uge.

1 teske 'Urte Pensil the' blandes i vand eller ren frugtjuice for at styrke imunforsvaret, denne urteblanding har vist sig så virksom på immunforsvaret at den nu sælges til til indien, grækenland, tyskland og grønland. Fyldt med Askblade, purpursolhat, propolisekstrakt, brudurt og meget meget mere. Bruges som et naturlig antibiotika og har vist sig fantastisk mod nærmest samtlige betændelsestilstande. Brug den endelig som en kur hvis du får forkølelse eller influenza. Der er ikke vist sig nogen bivirkninger, heller ikke sammen med anden antibiotika.

Inkariget havde ud over byer af guld også en masse læge ritualer. En af disse var trompetranke træet, eller pau d'arco

Vi kender den i europa ved navnet Ipe Roxo the, der er inderbarken fra træet.

Denne bark the, har en ganvlig effekt på vores immunsystem og er samtidig meget blodrensende. Urskovens indianer bruger theen både som drikke men også som lindring mod nærmest alle hudlidelser. Det udtræk vi får ved at brygge the på barken har ingen oplevede bivirkninger. Drik mindst 3 glas fordelt over dagen og kom det evt. på en sprayflaske og mist ansigtet flere gange dagligt.

Når ugen er omme skulle kroppen være renset igennem og immunforsvaret i top. Hvis du får lyst vil det være en ide en gang imellem at bruge dine rester blot for at holde kroppen i form de kommende måneder.

Den flotte:

Vi fortsætter vi med:

  • Bukkehorn og persillefrø, morgen og aften.
  • Udo's choise som vi stadig kommer over vores bukkehorn og persillefrø eller blander i frugtjuice.
  • 3 glas venustorn the om dagen og gerne med et par dråber spormineral hvis du har indkøbt denne.

Oven i glasset med bukkehorn og persillefrø kommer vi denne uge 1 teske 'Urte Pensil the' for at styrke imunforsvaret, denne urteblanding har vist sig så virksom at den nu sælges til indien som er verdens mest kræsne marked for urtemedicin. Fyldt med Askblade, purpursolhat, propolisekstrakt, brudurt og meget meget mere. Bruges som et naturlig antibiotika og har vist sig fantastisk mod nærmest samtlige betændelsestilstande. Brug den endelig som en kur hvis du får forkølelse eller influenza. Der er ikke vist sig nogen bivirkninger, heller ikke sammen med anden antibiotika.

Inkariget havde ud over byer af guld også en masse læge ritualer. En af disse var trompetranke træet, eller pau d'arco. Vi kender den i europa ved navnet Ipe Roxo the, der er inderbarken fra træet.

Denne bark the, har en ganvlig effekt på vores immunsystem og er samtidig meget blodrensende. Urskovens indianer bruger theen både som drikke men også som lindring mod nærmest alle hudlidelser. Det udtræk vi får ved at brygge the på barken har ingen oplevede bivirkninger. Drik mindst 3 glas fordelt over dagen og kom det evt. på en sprayflaske og mist ansigtet flere gange dagligt.

Når ugen er omme er kroppen renset rigtig godt igennem, immunforsvaret er ikke mindst top.

Om du må fortsætte med nogle af de ting du har tilbage fra de forrige uger?

Jo selvfølgelig, det gør jeg i hvert fald selv så længe alle de andre hoster og hakker, det er også dejligt at holde kroppen så ren som muligt når ingredienserne nu allerede er købt ind.