Mad

Go' appetit: Find alle de lækre opskrifter her

Få inspiration til lækker hverdagsmad, som kun tager 25 minutter at lave, med Go' appetit på TV 2.

Du kan se Go' appetit på TV 2 PLAY her.

Hver dag klokken 17:20 viser en af TV 2s faste kokke Louisa Lorang, Claus Holm og Gorm Wisweh, hvordan du laver dagens Go' appetit-måltid.

Du finder opskrifterne i boksen med ugens opskrifter, og når dagens udsendelse er blevet vist, kan du også se et lille sammendrag af, hvordan du laver maden.

Du kan desuden finde samtlige opskriftter fra Go' appetit her.

Vil du gerne have muligheden for at komme med i Go' appetits køkken og lave mad med én af de tre kokke så læs med her.

Nedenunder her finder du opskrifterne til denne uge:

Mandag:

Tirsdag: 

Onsdag:

Torsdag: 

Fredag:

Claus Holm

Jeg hedder Claus Julius Holm og er 44 år. Jeg er kok og vil altid være det. Jeg bor i Svendborg, men har rejst og arbejdet i lande som Schweiz og Egypten. Jeg har været rundt i kantiner, restauranter, på hoteller og i catering, så jeg har prøvet det meste. I dag skriver jeg bøger, holder foredrag og produktudvikler til virksomheder og danske forbrugere. Min mission er at få mere smag på hverdagen. Med Go’ appetit vil jeg gerne bringe håndværket ind i dit køkken, skabe lyst til smag og mad. Jeg elsker at give fra mig – og elsker at se, når det lykkes for andre at lave fantastisk mad. Glæder mig til vi skal lave mad sammen.

Louisa Lorang

Jeg er uddannet kok, men jeg kalder mig hausfrau-kok, fordi jeg de sidste mange år har lavet opskrifter til magasiner og virksomheder. Jeg skriver op mod 1000 opskrifter om året og elsker mad fra hele verden. Min mad er enkel, altid super nem at lave og forhåbentlig fuld af dejlig smag. Jeg har to børn, der heldigvis også elsker at lave mad, så vores familie tilbringer svimlende mange timer i køkkene. Jeg spiser alt, der er lavet af ordentlige råvarer og med kærlighed. Og så har jeg en stor svaghed for tex-mex køkkenet. Når mine børn sover, spiser jeg (ikke-øko) slik!

Gorm Wisweh

Jeg er kok og medejer af restauranterne ”Gorm’s”. Som autodidakt kok synes jeg, at al mad er spændende. Jeg elsker det italienske køkken og elsker endnu mere at friske det op med idéer og inspiration fra vores egen danske baghave og sæson. Det er vigtigt, at man ikke hænger sig i for mange regler, når man går til gryderne. Gode råd, tips og tricks skal være rygraden i hverdags-køkkenet. Jeg synes, man skal lave mad med udgangspunkt i omvendt jantelov. Hvis man tror, man kan, tør og giver den gas, skal det nok blive godt. Mad er herresjovt! Jeg glæder mig til at lave madspas i dit fjernsyn.