Her er lækre opskrifter, du kan spise med god samvittighed

På Michelle Kristensens bootcamp spiser man godt.

Der er både pizza og smoothie med på madplanen, og for at det ikke skal være løgn, så kan du spise, hvad du vil sent lørdag aften.

Selvfølgelig er retterne lavet på en kreativ måde, så de lever op til nogle sunde men meget simple kostprincipper, som du kan læse om her. 

Du finder opskrifterne til den første uge på MK Bootcamp i faktaboksen, og ved at følge madplanen, som du kan se herunder, slipper du for at falde i fælden med de dårlige vaner. Prøv at læse nogle af Michelle Kristensens gode råd om, hvordan du ikke skal spise, ved at klikke her.

Noget af det allervigtigste, man skal sørge for, hvis man gerne vil holde en slankere kostlinje, det er at pleje sit blodsukker, ved at sørge for at holde det stabilt. Hvis du vil vide mere om, hvorfor det er vigtigt, så kan du læse videre om det her. Det gælder også, når du træner, og det kan du finde en god guide om lige her.

Følger du Michelles kostplan og opskrifter, så kan du finde en udgave, der er lige til at printe ud og hænge op på køleskabet. Klik her og print. 

Det er ikke sikkert, at du kan tåle alle de ingredienser, der bliver brugt i opskrifterne. Heldigvis findes der en masse gode alternativer, som du finder en liste over her.

Det allerbedste er gemt til sidst. Selvom at kosten har rigtig meget at skulle have sagt i forhold til ens generelle sundhedstilsstand, så kan det ikke gøre det alene.

Michelle Kristensen ser meget gerne at man også får rørt sig på hendes bootcamp. Derfor har hun sammensat et træningsprogram, og oven i det, viser hun dig også, hvordan du laver øvelserne i små korte instruktionsvideoer. Du finder det hele lige her.

Vis os, hvor sej du er

Del dine oplevelser med MK Bootcamp på de sociale medier.

Hvad laver du af lækre retter? Og hvordan træner du?

Måske laver du nogle andre retter, som ikke lige er dem, der står i den ugentlige madplan, men som du selv har sammensat ud fra Michelle Kristensens kostprincipper?

Måske træner du med en ven, veninde, kæreste, kollegaer eller børnene. Del endelig din inspiration på Instagram og brug hashtag #mkbootcamp #tv2mad #tv2danmark og tag @mk_michellekristensen og @tv2danmark.

Så kan du få opbakning med på vejen, og måske dele din opskrift eller motivation for din træning med resten af Danmark.

- Sammen er vi stærkere, så lad os inspirere hinanden, siger MIchelle Kristensen.

MK Bootcamp - Bliv klar til strandsæsonen

I juni måned kan du blive klar til strandsæsonen på tv2.dk

Ernæringsekspert Michelle Kristensen sørger hver uge for, at du får lækre madplaner, opskrifter, nemme træningsøvelser og meget mere, der kan inspirere dig til en sundere livsstil.

Tilmeld dig TV 2 Mad - nyhedsbrevet ved at klikke her, så vil du hver fredag modtage materiale til den kommende uge.

MK Bootcamp begynder mandag den 1. juni, men hvis du tilmelder dig allerede nu, så modtager du materiale til den første uge fredag den 29. maj.