Sund livsstil? Så bør du prøve denne madplan

Første uge af MK Bootcamp - bliv klar til strandsæsonen er veloverstået.

Hvis du syntes maden var god, så kan du godt glæde dig til uge 2, der byder på alt lige fra mormorbøffer til pandekager og lasagne. Find tidligere madplaner i faktaboksen.

Selvfølgelig er retterne lavet på en kreativ måde, så de lever op til nogle sunde men meget simple kostprincipper, som du kan læse om her. 

Du finder opskrifterne til anden uge på MK Bootcamp herunder i artiklen, og ved at følge madplanen, som du finder her, slipper du for at falde i fælden med de dårlige vaner. Prøv at læse nogle af Michelle Kristensens gode råd om, hvordan du ikke skal spise, ved at klikke her.

Noget af det allervigtigste, man skal sørge for, hvis man gerne vil holde en slankere kostlinje, det er at pleje sit blodsukker, ved at sørge for at holde det stabilt. Hvis du vil vide mere om, hvorfor det er vigtigt, så kan du læse videre om det her. Det gælder også, når du træner, og det kan du finde en god guide om lige her.

Følger du Michelles kostplan og opskrifter, så kan du finde en udgave, der er lige til at printe ud og hænge op på køleskabet. Klik her og print. 

Det er ikke sikkert, at du kan tåle alle de ingredienser, der bliver brugt i opskrifterne. Heldigvis findes der en masse gode alternativer, som du finder en liste over her.

Det allerbedste er gemt til sidst. Selvom at kosten har rigtig meget at skulle have sagt i forhold til ens generelle sundhedstilsstand, så kan det ikke gøre det alene.

Michelle Kristensen ser meget gerne at man også får rørt sig på hendes bootcamp. Derfor har hun sammensat et træningsprogram, og oven i det, viser hun dig også, hvordan du laver øvelserne i små korte instruktionsvideoer. Du finder det hele lige her.

Vis os, hvor sej du er

Del dine oplevelser med MK Bootcamp på de sociale medier.

Hvad laver du af lækre retter? Og hvordan træner du?

Måske laver du nogle andre retter, som ikke lige er dem, der står i den ugentlige madplan, men som du selv har sammensat ud fra Michelle Kristensens kostprincipper?

Måske træner du med en ven, veninde, kæreste, kollegaer eller børnene. Del endelig din inspiration på Instagram og brug hashtag #mkbootcamp #tv2mad #tv2danmark og tag @mk_michellekristensen og @tv2danmark.

Så kan du få opbakning med på vejen, og måske dele din opskrift eller motivation for din træning med resten af Danmark.

- Sammen er vi stærkere, så lad os inspirere hinanden, siger MIchelle Kristensen.