Mad

Sådan kan du også grille pølser

Næste gang, du skal grille, er det måske værd at afprøve disse tre nemme opskrifter.

Grillekspert Anders Jensen fra det danske grilllandshold og underviser på Grilleriet i København viser dig i klippet ovenfor, hvordan man laver de tre lækre grillretter.

Opskrifterne finder du herunder.

- To sommerklassikere er majs og pølse. Jeg vil gerne vise dig en anden måde at lave det på, for du har garanteret lavet det flere gange før, siger Anders Jensen. 

Den her lækre opskrift på grillpølser er en sikker vinder som natmad. Istedet for at pølserne ligger og bliver kedelige og tørre på grillen, indtil man igen har appetit til en godbid, så får man her en saftig, grillpølse med masser af smag.

Den helt klassiske majskolbe, som rigtig mange nok vil kunne nikke genkendende til, er smagt til med smør og salt. Alt ære og respekt til den gamle klassiker, men den får sandsynligvis seriøs konkurrence af denne opskrift, når først du har prøvet den.

Ingen rigtig middag uden lidt dessert. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv og samtidig overraske dine gæster med en usandsynlig lækker delikatesse, så udnyt grillbriketterne til det yderste med en varm, flydende chokoladefondant.

Sidst men ikke mindst får du også en opskrift på grillet og æblerøget laks, som Anders Jensen viser dig, hvordan du laver, hvis du klikker her.