Mad

Her er Ingemanns 'hemmelige' opskrift, der muligvis tog livet af en hund

Se 'Størst' på TV 2 PLAY.

Det er nogle seriøse kødbomber Peter Ingemann serverer for et hold borebisser i programmet ’Størst’. Opskriften kan du få her.

Zeppelinerne fra Ry.

Sådan kalder tv-vært Peter Ingemann hjemstavnens farserede porrer, en ordentlig kødbombe der eftersigende kan slå folk ret i gulvet.

I programmet ’Størst’ besøger Peter Ingemann en boreplatform midt på Nordsøen, hvor han får fornøjelsen af at være kok for en dag og servere sine 'zeppelinere' for boreplatformens knap 100 ansatte.

- Det er Jyllands hofret. Hele Jylland er bygget op på det der, forsøger Peter Ingemann at sælge bomberne til en sulten borebisse.

Se her i klippet, hvordan borebisserne reagerede på Ingemanns zeppelinere fra Ry. Og få opskriften længere nede i artiklen.

Peter Ingemann taler meget varmt om sine faserede porrer, men det er ikke mange kommentarer, han får med på vejen. Der er dog én, der giver dem en god bedømmelse.

Har muligvis et hundeliv på samvittigheden

Under tilberedningen af aftenens måltid afslører Peter Ingemann over for køkkenpersonalet, at han engang er blevet skudt i skoene, at hans farserede porrer har taget livet af en hund.

- Der er faktisk en ejendomsmægler i Svendborg som påstår, at jeg engang slog hans hund ihjel med dem her. Han havde en gammel Golden retriever, og jeg var nede ved ham og lave faserede porrer.

- Så stod den der og kiggede på mig, og så gav jeg den en hel faseret porre, og den døde en måned efter. Ja, det var jo ikke min skyld. Den var gammel. Mine faserede porre er der ikke nogen der dør af, forsikrer han en af kokkene om.

Når nu Peter Ingemann udviser så stor begejstring for faserede porre, forstår man ham godt, for retten har fulgt ham hele livet.

- Du kan tro, at jeg som barn har fået meget farseret porre - en af min barndoms yndlingsretter, fortæller han. 

 Mangler du en god opskrift på klassiske frikadeller, syltet agurk og en sovs der er hurtig at lave? Så finder du det hele lige her:

Se 'Størst' på TV 2 onsdag klokken 20:00, eller på TV 2 PLAY her.