Mad

Halloween-opskrifter: Skal du prøve de her klamme pølsefingre?

Det er ikke kun klæderne, der skræmmer til halloween, mad og drikke kan også forklædes på ubehagelig vis. Se samlingen af opskrifter her.

Hvis du undrer dig over, hvad alt det der halloween-halløj er for noget, så er det meget kort fortalt dagen for den engelske udgave af allehelgensaften, hvor man traditionelt mindedes de døde, helgenerne, heltene og andet godtfolk.

Men i dag er det nok de færreste, der tænker på de døde, når børn i alle aldre klæder sig ud som hekse, zombier og meget andet, og banker på folks døre med truslen om slik eller ballade.

Det er en festlig dag, og det er en dag, hvor det godt må være både uhyggeligt og lidt klamt, som eksempelvis denne opskrift på pølser og brød.

Den skal nok få de fleste til at overveje en ekstra gang, om de skal sætte tænderne i, for de ser ret klamme ud.

Det er dog ikke kun klamme pølsefingre TV 2 har på halloween-menuen i år. Hvad med at servere de her uhyggelige fyldte peberfrugter med smeltet ostehjerne?

Efter maden skal man jo have noget dessert, og hvad kunne være mere perfekt end de her søde marengs formet som spøgelser og græskar?

Der findes mange sjove måder at gøre mad uhyggeligt på, prøv eksempelvis at se klippet herunder, hvor ernæringsspecialist Charlotte Seeger viser, hvor let det gøres.

Det behøver ikke være et stort avanceret projekt at lave sjove og uhyggelige halloween-snack, ernæringsspecialist Charlotte Seeger viser her, hvordan du gør det nemt for dig selv.