Mad

Madplan uge 3: Sunde retter til en travl hverdag

Få en "Go' start 2017" med hjælp fra Go' morgen Danmarks eksperter. 

I januar måned er der masser af hjælp at hente på TV 2, hvor kok Louisa Lorang, tidligere OL-guldvinder og idrætsfysiolog Eskild Ebbesen samt diætister fra Foreningen af Kliniske Diætister har sammensat mad- og træningsplaner til alle dem, der vil være lidt sundere i 2017.

Madplanen for uge tre er nu klar, og Louisa Lorang har atter en gang skrevet en række opskrifter, der på trods af at de er nemme og billige at lave, har masser af smag i sig, og i netop smagsudtrykket kan minde én om traditionelle retter, der ikke altid har det bedste rygte, hvad angår sundhed.

Der er eksempelvis stegte ris, Cæsarsalat, krebinetter og kylling i karry på madplanen i uge tre. Du finder alle opskrifterne herunder, der allesammen er regnet igennem af Foreningen af Kliniske Diætister, så de lever op til alle de officielle kostanbefalinger.

Men inden du kaster dig over alle de lækre opskrifter, vil vi lige minde om, at Eskild Ebbesen har sammensat et træningsprogram, hvor du kun skal træne et kvarter om dagen.

Med til træningsprogrammet følger en række små korte træningsvideoer, der viser hvordan du udfører øvelserne korrekt derhjemme, og følger du alle Eskild Ebbesen gode øvelser, kan du øge din sundhed markant, lover han.

Du finder træningsplanen ved at klikke på linket her.

Mandag - se rettens næringsindhold her:

Tirsdag - se rettens næringsindhold her:

Onsdag - se rettens næringsindhold her:

Torsdag - se rettens næringsindhold her:

Fredag - se rettens næringsindhold her:

Lørdag - se rettens næringsindhold her:

Søndag - se rettens næringsindhold her: