Konditorer og vilde kager i kamp på TV 2

Når kun det ypperste er godt nok.

Vi har sat landets absolutte kage- og bageelite i stævne til en konkurrence, hvor der kun er en vinder.

De skal konkurrere i alt fra karameliseringskompetencer og spektakulære blikfang i kampen om at nå den store bryllupskagefinale, hvor kun et hold kan vinde.

Til at vurdere disse exceptionelle kreationer, har vi Mette Blomsterberg som vært for ’Sukkertoppen’.

Og med sig har hun særdeles kompetent assistance af Nikolaos Strangas fra Strangas Dessert Boutique og Ronnie Holmen fra Odense Marcipan.

- Det er helt nyt for mig, at jeg nu skal være vært. Det er en kæmpe udfordring, hvor jeg kan mærke i min mave, at jeg er megabegejstret, men også lidt nervøs. Jeg har været vært i mine egne kageprogrammer, men nu skal jeg være vært for andre, siger Mette Blomsterberg.

I dommerpanelet sidder dessertconnoisseur Nikolaos Strangas fra Strangas Dessert Boutique.

Nikolaos Strangas er en af sværvægterne i dansk kagekunst. Han er bl.a. oplært i Frankrig og kender alt til den franske konditorskole, selvom han oprindeligt er fra Grækenland.

Han har været dessertkok på Era Ora, og har i dag egen kagebutik i København.

I dommerpanelet sidder også marcipanaficionado Ronnie Holmen fra Odense Marcipan.

Ronnie Holmen er uddannet konditor fra La Glace, chocolatier, dessertkok på eksklusive gourmetrestauranter som f. eks. Søllerød Kro, Hermann og Henne Kirkeby Kro.

Ronnie har sin baggrund og det faglige konditorhjerte med, når han dagligt leder og udvikler fagcenteret hos Odense Marcipan.

- Det er fantastisk, at vi nu skal sætte professionelle på arbejde. Jeg elsker at se mennesker, som ved, hvad de laver og som kan imponere os alle sammen. Der bliver meget mere faglighed, hvor deltagerne skal være skarpe fra starten for at gå videre, siger Mette Blomsterberg.

'Sukkertoppen' har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY mandag 10. juli kl. 20.00.