Sponsoreret

Stegt havtaske med persillecreme og zucchinibånd

Stegt havtaske med persillecreme og zucchinibånd. TV 2
Lidl logo
Betalt partnerskab med Lidl

Sværhedsgrad: Mellem | Personer: 3 | Tid: 1,5 time

INGREDIENSER

  • 1 stk havtaske (2 kg)
  • 3 bundt bredbladet persille
  • 2 dl hønsefond
  • 250 g smør i tern
  • 1 stk zucchini
  • 200 g ærter
  • 1 stk citron
  • 1 stk hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • Urter (til pynt)
  • Salt og sort peber

Om samarbejdet

Denne artikel er en del af et betalt partnerskab, der præsenteres i samarbejde med Lidl.

TILBEREDNING

  1. Fileter havtasken, og steg den af ved hård varme. Lad den efterfølgende trække lidt - den skal have en kerne temperatur ca. 44 grader.
  2. Pluk persille, og blend det med lun hønsefond, hvidløg, salt og tilsæt til sidst det kolde smør, som skal skæres i små tern og puttes i lidt af gangen.
  3. Bælg ærterne, og mariner dem i olivenolie. Juster til med salt og peber.
  4. Lav lange zucchinibånd med en tyndskræller, og riv citronskal over.

ANRETNING

Persillecremen lægges i bunden af en tallerken, hvorefter det stegte stykke havtaske lægges henover.

Efterfølgende saltes zucchinibåndene og lægges rundt i en ring om fisken. Drys med ærter og pynt af med urter.