Sponsoreret

Kyllingsticks med sød soya - stegt grønt - madbrød

Kohberg logo
Betalt partnerskab med Kohberg

GO' MADPAKKE

OM PARTNERSKABET

Denne artikel er en del af et betalt partnerskab, der præsenteres i samarbejde med Kohberg

INGREDIENSER

Sød soya:

  • 1 dl. soya

  • 1 dl. sukker

Kyllingefars:

  • 500 g kyllingefars

  • 1 æg

  • 3 spsk. panko eller rasp

  • 2 forårsløg

  • 1 dl. danskvand

  • Salt og peber

  • 8 stk. aspargesbroccoli

  • 1 spidskål

  • 4 pitabrød eller lign.

TILBEREDNING

  1. Kog soya og sukker op, og køl det af.

  2. Saml alt til dunserne, og rul dem til små kugler lidt mindre end bordtennisbolde. Steg dem i olie på panden.

  3. Steg aspargesbroccoli og lange både af spidskålen hurtigt af på en varm pande. Det skal stadig være lidt sprødt.

ANRETNING

Spis det evt. i brødene med den søde soya i sammen med kylling og grønt.