Sponsoreret

Leverpostejmaden med baconæbler

Kohberg logo
Betalt partnerskab med Kohberg

GO' MADPAKKE

OM PARTNERSKABET

Denne artikel er en del af et betalt partnerskab, der præsenteres i samarbejde med Kohberg

INGREDIENSER

  • Rugbrød
  • Smør
  • Leverpostej

Syltede rødbeder:

  • 2 kg. rødbeder
  • 3 cm. peberrod
  • 0,6 l. lys eddike
  • 0,6 l. vand
  • 600 g. sukker
  • 10 peberkorn
  • 3 laurbærblade
  • Atamon
  • 2 æg og evt. vagtelæg
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. grov sennep
  • 8 kogte små kartofler
  • 1 tsk. salt
  • 2 æbler
  • 1 pk. bacon
  • 2 æbler
  • blåbær

TILBEREDNING

  1. Start med rødbederne. Kog rødbederne i saltet vand i cirka 30 minutter. De må endelig ikke blive helt smattede, lad dem beholde lidt bid.
  2. Tag dem op af vandet, og lad dem køle lidt af. Skær begge ender af, og mas skrællen af med hænderne. Den burde smutte nemt af.
  3. Imens koger du eddike, vand og sukker op med peberkorn, laurbær og skiver af peberrod.
  4. Skær rødbederne i tykke skiver, og kom dem på atamonskyllede glas, og hæld den varme lage ind over, og luk dem med det samme.
  5. Lav din velkendte leverpostejmad, men flanker den med lidt kogte æg og kartofler, som du dypper i salt.
  6. Skær 2 æbler i 8 både hver. Del baconskiverne på midten, og rul en halv skive bacon om hver æblebåd, og bag dem ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde.

ANRETNING

Spis det med lidt frugt til bagefter.