Sponsoreret

Omelet sandwich med salat

Kohberg logo
Betalt partnerskab med Kohberg

GO' MADPAKKE

OM PARTNERSKABET

Denne artikel er en del af et betalt partnerskab, der præsenteres i samarbejde med Kohberg

INGREDIENSER

  • 3 æg
  • 1 spsk. tern af rød peber
  • 1 forårsløg, kun toppen
  • 2 skiver sandwichbrød
  • 2 tsk. smør
  • 1 skive ost

TILBEREDNING

  1. Pisk æggene sammen, og kom peberfrugt og løg i sammen med salt og peber.
  2. Kom dem på en sliplet pande med lidt olie ved middel varme.
  3. Lad æggene sætte sig lidt. Kom smør på brødskiverne, og kom dem op på panden med 2 cm. afstand, og vend det hele om.
  4. Fold omelettens kanter ind over brødene, læg osten på.
  5. Lad brødene stege let gyldne, inden den ene skive brød vippes ovenpå den anden.

ANRETNING

Salaten samles i en skål med alskens slags rester fra dagen før, der er rart at spise til den tunge sandwich. Et par eksempler på lækkert tilbehør kunne være tern af bagte sødekartofler, plukket laks, cous cous, gulerødder eller hytteost.

Velbekomme!