Tre forskellige vafler med grønt

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 60 min + 60 min
Tilberedning
- SPINATVAFLER MED LAKS, FETA OG URTER: Skyld spinaten grundigt og dræn den for vand.
- Blend først spinat, mælk og æg til en fin puré. Tilsæt resten af ingredienserne og blend igen.
- Steg vaflerne i et vaffeljern smurt med smør.
- Server med laks, feta og urter. Dryp med citron
- FALAFFELVAFFEL MED CREMEFRAICHEDIP: Pil og hak løg og hvidløg groft. Kom det i blender med de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse.
- Varm vaffeljernet op, kom lidt olie på og steg vaflerne, indtil de er gyldne og sprøde.
- Dip: Skyld og hak koriander groft.
- Riv hvidløget fint og bland med cremefraiche og salt.
- Drys med hakkede koriander.
- Server cremefraichedip med vaflerne og friske koriander.
- VAFLER MED SØD KARTOFFEL, FLØDESKUM, HONNING OG APPELSIN: Skræl den søde kartoffel og skær den i mindre stykker.
- Kog den søde kartoffel helt mør, det tager cirka 10 minutter.
- Hæld vand fra og mos den søde kartoffel med en gaffel.
- Bland mosen med æg, mel, bagepulver, mælk, salt og vanilje til en ensartet masse.
- Varm vaffeljernet op, kom lidt smør på og steg vaflerne, indtil de er gyldne og sprøde.
- Server dem lune med en klat flødeskum, et dryp sirup eller honning samt appelsinfileter.