Tre slags fyldte peberfrugter

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 30 min
Tilberedning
- PEBERFRUGT MED LAKS: Vask peberfrugterne, skær dem på langs, og tag kernerne ud.
- Vask dild og kørvel, og tør dem. Pluk det groft, og fordel det i de halve peberfrugter.
- Laksen skæres ud i stykker, der passer til peberfrugterne. Det krydres med salt og peber hele vejen rundt om laksen.
- Læg laksen i peberfrugten, og skænk med lidt hvidvin og olie.
- Skær citronerne i halve skiver, og læg dem på laksen.
- Kom peberfrugterne i ovnen, og bag dem på 165 grader i 7-9 minutter alt efter tykkelsen på laksen.
- HOLLANDAISE: Smelt smørret ved lav varme til cirka 60 grader.
- Kom æggeblommer, creme fraiche, salt og citronsaft i et højt målebæger, og stavblend det sammen.
- Hæld smørret i en tynd stråle, mens det stadigvæk stavblendes.
- Kom smør i, til den ønskede konsistens er opnået.
- LASAGNEFYLDT PEBERFRUGT: Skær hvidløg og skalotteløg i tynde skriver. Kom det på panden med lidt olivenolie, og svits af, uden at det tager farve.
- Hak chilien (undgå kernerne), og kom dem med ned til hvidløget. Svits ved middel varme.
- Tag stilkene fra basilikummen (gem bladende), hak dem fint, og kom dem på panden.
- Kom tomaterne på, og mos dem hurtigt - eventuelt i hånden. Lad det koge ind i cirka tre minutter.
- Smag til med lidt olivenolie, salt og peber.
- BECHAMELSAUCE MED OST: Smelt smør. Kom melet i, og rør rundt. Lad det afbage i cirka et minuts tid.
- Kom mælken i lidt ad gangen. Pisk det godt rundt, så det ikke klumper.
- Når mælken er kommet i, skal det småsimre i et par minutter.
- Smag til med salt, peber og muskatnød.
- Kom ost i lidt ad gangen, og lad det smelte.
- SAML PEBERFRUGTEN: Vask peberfrugterne, skær toppene af, og tag kernerne ud
- Læg tomatsauce i bunden af peberfrugterne, derefter oksemørbrad i skiver, pastaplader og så oste sauce. Gentag processen, til peberfrugterne er fyldte.
- Kom dem i ovnen, og bag ved 180 grader i cirka 15 minutter. Kom ost på toppen af peberfrugterne, og bag dem yderligere 5 minutter.
- SNACKPEBER MED FRIKADELLEFARS: Rør kødet med salt.
- Kom æg, peber, muskatnød, spidskommen, frisk timian og løg i, og rør godt rundt.
- Kom mælk og mel i, og rør det godt.
- Vask peberfrugterne, skær dem på langs, og tag kernerne ud.
- Fyld farsen i peberfrugterne, og kom tomatsaucen på.
- Kom dem i ovnen, og bag dem ved 175 grader i 15 minutter.