Achar-pickles

16x9
Pers.
8
Tid
35 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Varm sennepsolien op i en non-stick-pande. Tilsæt sennepsfrø, og sauter. Tilsæt de øvrige krydderier undtaget bukkehornsfrø, og sauter i cirka 1 minut.
  2. Fjern panden fra varmen, og lad krydderolien køle af. Rist bukkehornsfrø på en tør pande, til de dufter. Knus dem derefter groft i en morter.
  3. Skræl og vask alle grøntsager. Skær blomkålen i små buketter og gulerødderne i små stykker. Kom grøntsagerne i en skål. Tilsæt de knuste bukkehornsfrø, krydderolien og eddike. Skær citron i både, pres saften ud i grønsagsblandingen. Man kan vælge at beholde citronbådene og pickle dem sammen med grønsagerne eller smide dem ud.
  4. Bland det hele godt sammen, dæk det til med et låg, og lad det hele trække to dage på køkkenbordet. Server det som tilbehør. Opbevares i en lufttæt beholder.