Agurk med laks, dild og peberrodscreme

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 30 min + 120 min
Tilberedning
- Skræl din agurk med en tyndskræller, hvorefter bund og top skæres af.
- Skær agurken, så stykkerne er cirka 4-5 centimeter høje.
- Med et parisiennejern skraber du midten af agurken ud, men sørg for ikke at gå hele vejen igennem (hvis du ikke har et parisiennejern, kan du bruge en lille ske, eller andet du har i køkkenet. Det tager dog lidt længere tid).
- Hak din laks fint, og vend med hakket skalotteløg, dild, citronskal, sort peber og salt.
- Kom creme fraiche i en lille skål, og smag til med revet peberrod, salt og sukker.
- Fyld agurken 1/3 med peberrodscreme og 2/3 med røget laks.
- Anret pænt på et fad, og kom lidt dildkviste på toppen.