Apple Cider Whoopie Pies

16x9
Apple Cider Whoopie Pies. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
8

Tilberedning

  1. Forvarm din ovn til 180 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Kog nu din æblecider ned til ca. 60 ml, omtrent 16-18 min. Sæt til side eller på køl, mens du laver resten.
  3. I en mellem skål blander du alle dine tørre ingredienser, hvedemel, bagepulver, 1 tsk kanel, ingefær, og muskatnød. Sæt til side.
  4. I en stor skål pisker du smør og muscovadosukker til det er fluffy, ca. 3 minutter, tilsæt æg, æblemos og din afkølede æblecider og pisk til det er ensartet, dejen vil skille lidt, men det er helt okay.
  5. Tilsæt langsomt dine tørre ingredienser, og bland til der ingen tørre lommer er tilbage. Sæt til side.
  6. Hver halve whoopie Pie laves af 2 spsk dej som du ligger på bagepladen, der kan ca. være 5 på en bageplade, så de ikke flyder sammen
  7. Disse er en blanding af cookie- og kagedej, og derfor, skal du ikke mase dem flade, da de vil flyde lidt ud - det er dog stadig vigtigt, at de er høje I midten. Bag dem nu I 12-14 minutter og gentag med de restrende 5.
  8. Bland resterende kanelsukker med sukkeret. Pensl nu toppen på alle dine whoopee pies, med de 2 spsk smeltet smør og drys dem med kanelsukkeret, og sæt til side og lad dem køle helt inden du fylder dem med fyldet.
  9. I en stor skål pisker du alle ingredienser til fyldet - til det er cremet og fluffy. Så tager du de 5 halve whoopie pies, som skal være bund og ligger 2 spsk fyld på, og ligger de resterende 5 whoopie pies ovenpå. Og så skal der serveres.