Asiatisk nudelsalat med fishcake og rejechips

16x9
Stefan Svanes asiatiske nudelsalat med fishcake og rejechips. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
120 min

Tilberedning

  1. FISHCAKE/FISKEDELLE: Fisken køres sej i foodprocesser med en teske salt. Derefter tilsættes resten af ingredienserne forsigtigt, og farsen køres til en homogen masse.
  2. Lad farsen hvile i 30 minutter i køleskabet. Steg små kugler i varm olie.
  3. SALAT: Nudlerne lægges i blød i koldt vand dagen før og vendes sammen med alle de fintskårne grønsager.
  4. DRESSING: Alle ingredienserne blendes, til væsken er glat. Smag eventuelt til med mere limesaft. Den skal være salt og frisk.
  5. REJECHIPS: Chipsene friteres i den varme olie (det går hurtigt), og derefter dryppes de af på køkkenrulle.
  6. ANRETNING: Salaten vendes med lidt dressing lige inden servering og anrettes i dyb tallerken. Fisken anrettes ovenpå, og der pyntes med nødder, sesam, lime og alle de friske krydderurter. Dressingen serveres ved siden af. Rejechipsene serveres ved siden af.