Asiatiske fiskefrikadeller

16x9
Asiatiske fiskefrikadeller Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 30 min

Tilberedning

  1. ASIATISKE FISKEFRIKADELLER MED ÆBLEREMOULADE OG SMØRSTEGT RUGBRØD: Start med at blende koriander, citrongræs, skalotteløg, hvidløg, chili, ingefær og sesamolie indtil at du har en hel fin paste. Hvis blenderen ikke kan køre det rundt så brug en lille smule vand indtil at det kan blendes
  2. Blend nu torsken til en hel fin masse
  3. Bland nu fisken med æg, mel og koriander-pasten og krydr godt med salt og peber og lad farsen hvile i køleskab i ca. 15 min
  4. Imens laves remouladen ved at blande mayonnaise, creme fraiche, karry, gurkemeje og sukker. Hak picalilly groft og skær æblet i små tern og vend det i dressingen
  5. Smag remouladen til med citronsaft, tabasco, salt og peber og stil den til side
  6. Nu varmes en pande op til middel varme med solsikkeolie
  7. Form fiskefrikadellerne med en spiseske og steg dem på panden i ca. 4 minutter på hver side indtil at de er gyldne og lækre
  8. Når alle frikadellerne er stegte smeltes smørret på en pande og rugbrødet steges sprødt i ca. 3-4 minutter
  9. Server det sprøde rugbrød med frikadellerne og remoulade ovenpå og pynt af med brøndkarse.