Avocadomad, pocheret æg og parmaskinke

16x9
Avokadomad, pocheret æg og parmaskinke. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
1
Tid
20 min

Tilberedning

  1. Bag parmaskinken sprød i ovnen ved 175 grader i cirka 15 minutter.
  2. Rist rugbrødet gyldent i olivenolie.
  3. Varm vand med lidt salt og eddike, indtil det lige bævrer let, men ikke koger.
  4. Slå ægget ud i en kop.
  5. Rør rundt i vandet, så der er en hvirvel i midten.
  6. Når hvirvlen lige er ved at lægge sig hældes ægget ned midt i, og hviden skulle gerne slynge sig om blommen i et ømt kærtegn.
  7. Pocher ægget i 4 minutter for mellem æg, 4:30 minutter for et stort æg og 5 minutter for et XL æg.
  8. Halver og grav avocado ud med en spiseske, og skær den i skiver.
  9. Anret på ristet rugbrød med en spiseske hytteost under avocadoen. Pynt med syltede rødløg og sprødbagt parmaskinke.
  10. Velbekomme – din krop vil takke dig